Sitemizde 12.03.2010 - 19.04.2024 tarihleri arasında toplam 8615 haber yayınlanmıştır.

HUZURU SAZAK SAĞLAYACAK...

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kararnameyle 10 ilin emniyet müdürü merkeze alınırken, 21 emniyet müdürünün görev yeri değiştirildi.

ALAPLI DA AİLE HEKİMLİĞİ HAZIRLIKLARI

Sağlık Grup Başkan Vekili Dr. Sezgin Melek, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Aile Hekimliği uygulaması hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

ŞENLİKLERE BÜYÜK İLGİ!

Alaplı İlçesine Bağlı Gümeli Belediyesi, Gümeli Arıcılar Derneği ve Gümeli Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Organizasyonunda 2. Acı Bal Festivali Büyük Bir Katılımla Gerçekleşti.

SICAKTAN BUNALAN ÖRDEKLERİN HAVUZDA SERİNLEDİ

Aşırı sıcaklar ve yüksek nem oranı, insanların yanı sıra hayvanları da olumsuz etkiliyor. Alaplı ilçesine ağlı Aşağı Doğancılar köyünde İbrahim Özdemire ait ördekler özel olarak yapılan süs havuzunda serinlemeye çalışıyor.

TRAFİK İŞARET LEVHALARI OTLARIN ARASINDA KALDI!

Alaplı İlçewsinde ağaç dalları ve otların arasında kaybolan trafik işaretleri kazaya davetiye çıkartıyor.

SOKAK KÖPEKLERİ KISIRLAŞTIRILIYOR!

Alaplı Belediyesi tarafından başlatılan sokak hayvanlarını aşılama ve kısırlaştırma çalışması kapsamında, İlçe merkezi ve mahallelerden toplanan başıboş köpekler kısırlaştırılarak tedavisi yapılıyor.

YAZICIOĞLU NUN MUTLI GÜNÜ!

Alaplı Yazıcıoğlu Kuyumculuk ve Vadofonenin sahibi İbrahim Yazcıoğlunun torunu minik İbrahim erkekliğe ilk adımı attı.

BAL ŞENLİKLERİ İLGİ ODAĞI OLDU

Alaplı ya bağlı Gümeli Beldesi nde 1 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen, Bal ve arıcık şenliklerinin Zonguldak misafirleri Bölüklü Yayla sında çadır kurarak doğanın tadını çıkardılar.

TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA!

Alaplı-Ereğli yolu tersaneler bölgesinde meydana gelen trafik kazasınıda 1 kişi yaralandı.

SINAV HEYACANI!

Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren sürücü kurslarında eğitim alan sürücü adayları direksiyon sınavı heyecanı yaşadı. Direksiyon sınavına giren birçok kursiyer iş umuduyla ehliyet aldıklarını belirtti.

YAZICIOĞLUNUN MUTLU GÜNÜ!

Alaplı İlçesinde Er Yazıcıoğlu kuyumculuğun sahibi Muharrem Yazıcıoğlu nun kızı Filiz Yazıcıoğlu, Buğra Turan ile dünya evine girdi.

Ekşi gitti, Çay geldi!

Kdz. Ereğli Kaymakamlığına, Antalya Vali Yardımcısı İbrahim Çay atandı.

ÖLEN İŞÇİLERİN AİLELERİNE MAAŞ!

Karadeniz Ereğlide tersanede meydana gelen kaza sonrası yaşamını yitiren 4 işçinin eşlerine ve çocuklarına ölüm maaşı bağlandığı öğrenildi.

MEVSİMLİK İŞÇİLER GELMEYE BAŞLADI!

Alaplıda fındık toplamak için her yıl Güneydoğu'nun çeşitli illerinden gelen mevsimlik işçiler, konaklama yerlerine yerleşmeye başladı.

ARILAR İNEK ÖLDÜRDÜ!

Alaplı İlçesine bağlı Dağ köyünde arıların saldırısına uğrayan 2 aylık hamile ineğin öldüğü bildirildi.