Sitemizde 12.03.2010 - 20.04.2024 tarihleri arasında toplam 8615 haber yayınlanmıştır.

DEVLET ADAMLIĞINA ÖRNEK DAVRANIŞ

Alaplı da son günlerde iki önemli gelişme yaşandı

METE: TERSANELERE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Halim Mete, Türkiye’deki tersaneler rekabet üstünlüğünü diğer ülkelere kaybettiğini, rekabet üstünlüğünü sağlayabilmek için onlar ne yaptıysa bizim de aynısını yapmamız gerekiyor dedi.

FINDIK TOPLAMA ÜÇRETLERİ BELİRLENDİ!

Alaplıda 2010 yılı içersinde fındık toplama ücretleri 14-16 yaş arası 20 lira, 16 yaş üstü olanlara da 22 lira verilmesine karar verildi. Fındık toplama tarihi ise 3 Ağustos tarihi olarak belirlendi.

KADASTRO GEÇMEYEN TEK BELDE!

Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Beldeden bu zamana kadar kadastro geçmediğini bu yüzden birçok sıkıntı yaşadıklarını ifade etti

KANKALAR MEYVE SULARI!

Alaplıda yaşları 10 ile 13 arasında değişen 4 arkadaş, kendi evlerinde yaptıkları meyve sularını pazarda satarak ticarete atılmayı ve gelecekte iyi bir işletmeci olmayı planlıyorlar.

EHLİYETLER DEĞİŞİYOR!

Alaplı Özel Umut Sürücü Kursu Kurucusu Şenol İnan, sürücü belgeleri, yeni yasayla birlikte değiştirileceğini belirterek, halen yürürlükte olan belgelerdeki ehliyetin sınıfı arka yüze alınacak ve sınıflar AB ülkelerindekine uygun şekilde yer alacağını bildirdi.

ALAPLI SAHİLLERİ TEMİZ ÇIKTI

İl Sağlık Müdürlüğü, deniz suyu ölçüm raporlarını açıkladı Değirmenağzı ve Filyos S.O.S veriyor!

ÇİMENOĞLU MAL VARLIĞINI AÇIKLADI!

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, 2010 yıl itibariyle mal varlığını açıkladı.2009 yılında 89 bin 60 Lira (89.060 TL) borcu olan Çimenoğlunun 2010 yılında 26 bin Lira (26.000 TL) borcu olduğu bildirildi.

VALİDEN ÇÖP UYARISI!

Alaplı deresi ve Gümeli yolu boyunca dökülen çöpler insan sağlığını tehdit edici boyutlara ulaştı.

TAKSİTLE TEZGAH!

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı kapalı pazaryeri esnafına 300 TL peşin 8 taksit ile toplam 1.500 Bin TL’ye şehir merkezinde yeni tezgâhlar açacaklarını söyledi.

SAYDAM POSTA67 GAZETESİNE KONUŞTU!

Başkan Saydam, 20 yıldır asfalt yapılmayan Alaplı-Gümeli Beldesi arasındaki yolun Zonguldak Ak Parti Milletvekili fazlı Erdoğan, Zonguldak Valisi Erdal Ata ile Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’ün üstün gayretleri ile KÖYDES projesi kapsamında yapılmaya başlandığını belirtti.

EHLİYETTE REFORM DEĞİŞİKLİK!

2011 yılından itibaren ilkokul mezunları artık ehliyet sahibi olamayacak. Özel Umut Sürücü Kursu Kurucusu Şenol İnan, düzenlemenin amacının sürücü adaylarına en az sekiz yıllık temel eğitimi bitirtmek olduğunu söylüyor.

ÖZTÜRKTEN KANDİL MESAJI!

Alaplı İlçe Müftü Vekili Mustafa Öztürk, Berat Kandilli dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Kandillini kutladı

PEDALLA KARADENİZ TURU!

Artvin Sarp sınır kapısından bisikletiyle Karadeniz turuna çıkan Bilal Çakır (44) 1150km pedal çevirdikten sonra Alaplı İlçesine geldi.