Karadeniz Ereğli

ROTARY, MESLEK ÖDÜLLERİ TED KOLEJİ VE ÖZDEN ŞEKERLEMEYE

ROTARY, MESLEK ÖDÜLLERİ TED KOLEJİ VE ÖZDEN ŞEKERLEMEYE

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nce verilen 2016-17 döneminde Rotary Meslek Ödülleri’nin, sahibini bulduğu bildirildi.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü dönem başkanı Mert Öztürk, yazılı açıklamasında, Erdemir Mühendisler Derneği’nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, rotary kulüplerinin, iş ve meslek insanlarının oluşturduğu hizmet kuruluşları olduğunu söyledi.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün ise pek çok toplum hizmeti projesini gerçekleştiren başarılı bir kulüp olduğunu öne sürerek şöyle dedi:

“Her Rotaryen üyemizin, hizmet idealini kendi kişisel, iş ve toplum hayatına uygulaması ve böylece topluma örnek olması için kendisini ve çevresini teşvik eden projeler geliştiririz. Bizim gibi hizmet idealinde birleşmiş iş ve meslek sahipleri arasında Dünya çapında dostluk ilişkileri kurarak anlayışı, iyi niyeti ve barışı geliştirecek uluslararası projeler yaparız. Bugün de burada toplanarak kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz.

Sayın Ramazan Yıldırım ve Sayın Özden Şekerleme, meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı çalışmaları için önder oluyorsunuz.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek onurunuzu, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkılarınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz Rotary Meslek Ödülü ile bu onuru kuşaklara aktarmak istiyoruz.”

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Türk Eğitim Derneği (TED) Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Okulları Genel Koordinatörü Ramazan Yıldırım ve hizmette 108. yılını kutlayan Özden Şekerleme firması adına Necati Cimit’e, ödülleri verildi. Sonrasında tüm üye ve üye eşleri ile misafir katılımcılar, müzik eşliğinde gününü kutladılar.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!