Çaycuma

ÇAYCUMA BELEDİYESİNİN VEZNELERİ ÖĞLE TATİLİ YAPMIYOR

ÇAYCUMA BELEDİYESİNİN VEZNELERİ ÖĞLE TATİLİ YAPMIYOR

 Çaycuma Belediyesi vezneleri, çalışan vatandaşların mesai engeline takılmadan ödeme yapabilmesi için öğle saatlerinde de açık olacak

Çaycuma Belediyesi yeni bir uygulama başlattı. 17 Şubat tarihi ile başlaya uygulama ile çalışan vatandaşların mesai engeline takılmadan ödeme yapabilmesini sağlamak için, belediye binası altında bulunan merkez veznesi, öğle saatlerinde de açık tutulacak. Böylece herhangi bir kurumda çalışan vatandaşlar, işyerinden izin alma zorluğundan kurtularak öğlen paydoslarında ödemelerini yapabilecek.

HER AN HİZMETTEYİZ

Uygulamayla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma Belediyesi olarak, her an, vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bugünden itibaren belediyemizin altındaki merkez veznemizi öğlenleri de açık tutuyoruz. Böylece çalışan vatandaşlarımızı işyerlerinden izin alma zorluğundan kurtardığımız gibi, gereksiz işgücü kayıplarını da önlemiş oluyoruz. Vatandaşlarımızın gecikmeye düşerek gereksiz ceza ödemelerinin önüne geçtiğimiz gibi, Belediyemizin de tahsilat oranını yükselteceğiz. Yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için, çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!