Karadeniz Ereğli

SOROPTİMİST KULÜBÜNÜN EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİNDEN EĞİTİME DESTEK

SOROPTİMİST KULÜBÜNÜN EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİNDEN EĞİTİME DESTEK

 Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübün eğitim gönüllüleri eğitime katkı vermeye devam ediyor.

Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü, ’Barış, Bilim ve Birlik’ zamanı diyerek, ‘Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar…’ projesi kapsamında birleştirilmiş köy okullarına kırtasiye yardımları yapıldı.

Mitsubishi ve Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübünün ortaklaşa projesi kapsamında birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören Şamlar İlkokulu, Hamzafakıhlı Akpınar İlkokulu ve Gebe İlkokulu’na kırtasiye, araç ve gereç yardımında bulundular.

Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü Başkanı Asude Yener Atalay konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü olarak ‘ Barış, Bilim ve Birlik’ zamanı diyerek başlattığımız, ‘Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar…’ projemiz çerçevede Mıtsubıshı Elektrik Türkiye Stratejik ve Kurumsal Planlama Bölümünden Aydın Karababa’nın da destekleriyle Şamlar İlkokulu, Hamzafakıhlı Akpınar İlkokulu ve Gebe İlkokulu’na araç, gereç olmak üzere kırtasiye yardımlarımızı yaptık. Köy okullarındaki öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz projede öğrencilerimizin heyecanları, mutlulukları, yüzlerindeki tebessüm ve gülümsemeyse görülmeye değerdi” dedi.

‘DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Eğitim gönüllerinin projesine destek verenlere teşekkür eden Başkan Asude Yener Atalay“Bu yönde bizlere destek veren Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Numan Korkmaz’a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Aksoy'a, Bahattin Ergün’e, İSG Uzmanı Ömer Aydoğan 'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine Ereğli’mizin bu köy okullarında öğretmenlik yapan bayan öğretmenlerimize, özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. . Sevgili Soroptimist dostlarımızdan aldığımız desteklerle, ‘Barış, Bilim ve Birlik’ zamanı diyerek başlattığımız ‘Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar…’ için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!