Alaplı

ALAPLILI İŞADAMI BURHAN ALPER, OĞLU ONUR’U EVLENDİRİYOR.

ALAPLILI İŞADAMI BURHAN ALPER,  OĞLU ONUR’U EVLENDİRİYOR.

 Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde Fındık ihracatçısı işadamı Burhan Alper, oğlu Onur Alper’i Çanakkale’de Akın ailesinin kızları Zeynep ile evlendiriyor.

Alaplılı İş adamı Burhan Alper, oğlu Onur Alper’i 29 Nisan 2017 Cumartesi günü saat: 19.00’da Kdz. Ereğli Büyük Anadolu Otelindeki düzenlenecek nikah ve düğün töreniyle, Emel- Cengiz Muammer Akın ailesinin kızları Zeynep Akın ile evlendirecek.

Zeynep- Onur çifti davetiyelerine “Birlikteliğimiz evliliğe götüren bu yolda, mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz” diyerek sevdiklerini davet ettikleri düğün törenleri ilk olarak 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat: 19.00 da Kolin Otel, Boğazkent Mah. Çanakkale merkezinde kına- düğün merasimi ile başlayacak.

Genç çiftler Zeynep- Onur’un ikinci düğün merasimi, 29 Nisan 2017 Cumartesi günü saat: 19.00’da Büyük Anadolu Otel Gülüç- Kdz. Ereğli’de devam edecek.  Her iki düğününde yemekli olduğu öğrenilirken düğüne,  siyasetçilerin ve protokol mensuplarının yanı sıra Türkiye’nin birçok yerinden iş adamları da davetli olarak katılacak.

Posta67 Gazetesi ailesi olarak ALPER ve AKIN ailelerine hayırlı olsun der, Zeynep- Onur çiftine şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!