Genel

ÇATUROĞLU İSTEDİ, BAKAN YILMAZ TALİMAT VERDİ

ÇATUROĞLU İSTEDİ, BAKAN YILMAZ TALİMAT VERDİ

 AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ankara'daki makamında ziyaret ettiği Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ ile Zonguldak’ın eğitim yatırımlarını görüştüğünü bildirdi.

Çaturoğlu, yazılı açıklamasında, Bakan Yılmaz'dan, Karadeniz Ereğli’ye Spor Lisesi, Alaplı’ya da Fen ve Sosyal Bilimler Ağırlıklı Proje İmam Hatip Lisesi talep ettiğini belirtti.

Talepleri doğrultusunda, Bakan Yılmaz’ın da bazı talimatlar verdiğini anlatan Çaturoğlu, şunları kaydetti: “Ziyaretimizde Sayın Bakanımız ile Zonguldak İlimizin 2017 Yılı Eğitim Yatırım Programını görüştük ve Alaplı’ya Fen ve Sosyal Bilimler Ağırlıklı Proje İmam Hatip Lisesi, Ereğli’ye de Spor Lisesinin 2017 Yılı Ek Yatırım programına alınmasını talep ettim. Sayın Bakanımızda yakından ilgileneceğini belirttiler ve ilgililere gerekli talimatlarını verdiler. Bizde konuyu yakından takip edeceğiz.

Ziyaretimiz sırasında Mili Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’ı ziyarete gelen Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas İl Başkanımız ile de sohbet ettik. İlimize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’a teşekkür ediyorum.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!