Çaycuma

REKTÖR ÖZER, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

REKTÖR ÖZER, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

 Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEA)Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in, Çaycuma Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldiği bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özer, akademisyen ve öğrencilerle düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ‘Çaycuma’nın’ üçüncü büyük kampüs olduğunu söyledi. Çaycuma Kampüsü’nde yatırımların devam ettiğini belirten Özer, şöyle dedi:

“Çaycuma kampüsünde bir taraftan yeni bölümleri açarak öğrenci sayısını artırırken diğer taraftan yeni eğitim binalarını, çok sayıda laboratuvarı, Hikmet Odabaş çalışma salonunu, kütüphaneyi de hizmete aldık. Öğrencilerimizin ve personelimizin kampüs içerisinde nitelikli zaman geçirmelerine imkan veren çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları yapıldı. Mevcut çok amaçlı kapalı spor salonuna ilave olarak yeni açık spor tesislerini, futbol sahasını ve tenis kortunu kampüsümüze kazandırdık.

Artan öğrenci kapasitesiyle birlikte ihtiyaçların karşılanmasına yönelik olarak bugün Çaycuma Kampüsünde yeni yemekhane ve kantin binası yapımı için Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ile Üniversitemiz arasında bir protokol imzaladık. Bu vesile ile kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Yine önümüzdeki günlerde TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Çaycuma Gıda Tarım Meslek Yüksekokulu binasının hibe yoluyla yapılıp üniversitemize teslim ile ilgili protokol yapacağız.”

 

Toplantıya Çaycuma MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Umut Güneş Sefercik, Çaycuma Gıda Tarım MYO Müdür Vekili Öğr. Gör. Ferhat Şen, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!