Karadeniz Ereğli

DEMİRTAŞ, “GÜLÜÇ’ÜN BOYNU BÜKÜK KALMAYACAK”

DEMİRTAŞ, “GÜLÜÇ’ÜN BOYNU BÜKÜK KALMAYACAK”

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, sahil düzenleme çalışmalarını Ramazan ayın içinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Gökhan Demirtaş,  geçmişte Ereğli Anadolu Lisesi’ne giden öğrencilerin Gülüç’te oturan arkadaşları ile “Sizin sahiliniz yok, hafta sonu bize gel sahile gezmeye gideriz” diyerek alaycı bir şekilde konuştuğunu belirterek artık Gülüç’ün de güzel bir sahili olduğunu ve gençlerin boynunun bükük kalmayacağını söyledi.

Demirtaş, beraberinde Başkan Yardımcısı Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Çevik ile beldenin Gülüç Deresi güzergahında başlayan çalışmaları değerlendirdi. 1500 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğindeki sahil bandındaki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Beldede yeni bir çay bahçesi oluşturacaklarını belirten Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, şöyle dedi: “Çalışmalar bitme aşamasına geliyor. Sahil bandının belirli yerlerinde balkon şeklinde oluşturduğumuz alanlara oturma grupları konulacak. Aydınlatma lambaları bağlanıyor. Yolun karşı şeridine ise yürüyüş alanı olarak kauçuk zemin kaplama yapacağız. Çocuk parkı ve spor aletlerinin (fitness) bulunduğu alandaki çalışmalarımızı tamamladık. Daha önce duyurduğumuz gibi, masal kahramanlarının figürlerinin yer alacağı işin ihalesi de tamamlandı, firma işe başladı. Bir de çay bahçesi projemiz var, onun da temelini attık. Bu çalışmalarımızla birlikte ona da hız vereceğiz. Zira Ramazan ayında halkımız buraları tercih edip, belki de iftarlarını açabilecekler. Dolayısıyla sahil boyunda yürüme, dinlenme, spor yapabilme çocuklar için eğlence alanlarımızdaki çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz.”

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!