Alaplı

AK PARTİ TEŞKİLATI TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI

AK PARTİ TEŞKİLATI TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI

 Alaplı AK Parti İlçe Teşkilatı, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Halk Oylaması Referandumum seçimlerinde  % 58.36 oy ile Zonguldak birincisi olan Alaplı ve köylerine teşekkür ziyaretlerine başladı.

Alaplı ilçesinde ilk teşekkür ziyareti,  %90.98 oranında EVET oyu çıkartarak birinci olan Yeşilyurt Köyü’ne yapıldı. Ziyarete Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Akman, Ak Parti Gümeli Belde Başkanı Aytaç Tosun, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Karacan, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Geçtiğimiz günlerde, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen il koordinasyon toplantısında AK Parti Bölge Koordinatörü ve eski Giresun milletvekili Ali Temür, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz’u kürsüye çağırarak il birinciliğinden dolayı tebrik edip başarılarından dolayı ilçe teşkilatına da teşekkür etmişti.  Köy muhtarı İsmail Açar, AK Parti heyetinin köyüne yaptığı ziyaretten memnunluk duyduğunu söyleyerek, “Köyümüze ne lazımsa Alaplı İlçe teşkilatı ve il genel meclisi üyeleri tedarik ettiler. Kendilerinden ve hükümetimizden Allah razı olsun. Köyümüze köy konağı yaptırıyoruz. İki katlı köy konağının alt katı sağlık merkezi, ikinci katıda muhtarlık hizmet yeri olarak kullanılacak. Kaba inşaatını yine hükümetimizin destekleriyle tamamladık. Şimdi ince işçiliği kaldı. Bunu da yaptırıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. AK Parti iktidarından ne istediysek aldık, bizde 16 Nisan referandumum seçimlerinde tercihimizi EVET oyundan yana kullandık.  Alaplı birincisi olduğumuz için onur ve gururluyuz. İktidar bize destek verdiği sürece bizlerde köy olarak sonsuz desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!