Alaplı

ALAPLI'DA ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER VE YETİMLER İFTARDA BİR ARADA

ALAPLI'DA ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER VE YETİMLER İFTARDA BİR ARADA

 AK Parti Alaplı İlçe teşkilatı tarafından Alper Düğün Salonunda şehit aileleri, gaziler ve yetimler adına iftar yemeği verildi.

İftar programına AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yaman ve Yönetim Kurulu üyeleri, il genelmecisi üyeleri Ayhan Akman, Teme Uslu, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Öztürk, Yüksel Koçak, Melek Bozkurt, Yaşar Karacan, ilçe teşkilatı şehit aileleri, gazi ve yetimler katıldı.

Gelen konukları Alper Düğün Salonu girişinde karşılayan ve onlarla sohbetler eden İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, özellikle yetim çocuklar, gazi ve şehit yakınları ve yaşlı vatandaşlarla birebir ilgilenerek onların isteklerini ve sorunlarını dinledi.

İftar yemeği ile ilgili açıklama yapan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, “Türkiye genelinde AK Parti teşkilatlarımızın 81 il ve bütün ilçelerinde yapılmakta olan bir iftar yemeğidir. Şehit ailelerine, gazi ve yetimlere yönelik ramazan boyunca yaptığımız etkinliklerden bir tanesi de birlik ve beraberlik adına iftar yemeğidir. Bizde AK Parti Alaplı İlçe teşkilatı olarak bütün köylerde ve merkezdeki şehit ailelerini, gazilerimiz ve yetimlerimizi bir araya getirerek hem bir araya geldik hemde kaynaşmış olduk. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ramazanını, önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz bin aydan daha değerli kadir gecesini ve ramazan bayramını şimdiden tebrik eder kutluyoruz” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!