Karadeniz Ereğli

ODABAŞ VE ERCAN'DAN İŞÇİLERE BAYRAM ÖNCESİ ZİYARET

ODABAŞ VE ERCAN'DAN İŞÇİLERE BAYRAM ÖNCESİ ZİYARET

 Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ile birlikte yetkili oldukları iş yerlerini ziyaret ettiler.

Odabaş, Tat Metal AŞ ile Erdemir Çelik Servis Merkezine giderek buralardaki işçilerle bir araya geldi.

Üyelerle sohbet ederek iş yaşamları ile ilgili bilgiler alan Odabaş, yaklaşan Kurban Bayramı'nı kutladı, aileleriyle birlikte huzur ve mutluluk içinde bayram geçirmelerini temenni etti.

Genel Başkan Yardımcısı Odabaş, Şube Başkanı Ercan ve şube icra kurulu üyeleri ile iş yerleri temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerine Erdemir ile devam etti.

Erdemir Demir Üretim Direktörlüğü, Sinter Hammadde Manipülasyon İşletme ve Bakım Başmühendisliği, Kok Batarya İşletme Başmühendisliği, Yüksek Fırınlar İşletme ve Bakım Başmühendisliği, Nakliyat Müdürlüğü, Nakliyat ve Cüruf Değerlendirme Başmühendisliği, Atölyeler Direktörlüğü, Mekanik Bakım Müdürlüğü, Makine Atölyesi Başmühendisliği, Sürekli Bakım Atölyesi Başmühendisliği ziyaretlerinde bulunan Odabaş ve Ercan, üyelerimizle tek tek bayramlaştı, dinlenme saatlerinde sohbetler bulundu.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Odabaş, "dava arkadaşlarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek, genel gündem değerlendirmelerinde bulunup yaklaşan kurban bayramlarını kutladık. Çok değerli emekçi kardeşlerimin yüzlerinde gördüğüm tebessümün artarak devam etmesi temennisiyle aileleriyle birlikte huzur ve sağlık içerisinde geçirecekleri bayramlar diliyorum" dedi.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!