Genel

BODRUM’DA DİLLERE DESTAN NİŞAN

BODRUM’DA DİLLERE DESTAN NİŞAN

 Zeynep Özmen ile Batuhan Başak, Bodrum’da dillere desten nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attılar.

Alaplı’nın kurucu Belediye Başkanı Merhum Eyüp Yaman’ın kızı, Kdz. Ereğli’nin tanınmış iş kadını cemiyet hayatının renkli siması Gülay Yaman, güzeller güzeli kızı Zeynep’i bir süre önce yerleştiği Bodrum’da, seçkin misafirleriyle sade bir törenle nişanlandı.

ODTÜ Uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi mezunu Zeynep Özmen(25) ile Boğaziçi İngilizce İşletme mezunu HTC one Türkiye temsilcisi Batuhan Başak (35) ile 16 Eylül cumartesi akşamı tanışmalarının 1. Yıldönümünde birlikte mutluluğa ilk adımını attı. Genç çiftlerin nişan kurdelesini CHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Gökhan Demir kesti.

Bodrum'un elit mekanı Savra Otelin bahçesinde gerçekleştirilen organizasyon için hafta sonu otel misafirler için kapatıldı. Nişan töreni için yaklaşık 70 kişilik davetli, aile ve yakın dostlarını bir araya geldiği nişan töreninde davetliler zerafet ve şıklık yarışına girdi. 45 yaşında 20 ve 25 yaşlarında iki kız annesi Gülay Yaman’ın şıklığı ve zarafetiyle dikkat çekti.

İki ailenin kaynaştığı Kokteyl partisiyle başlayan gecede konuklar Türkiye’nin en sevilen caz grubu eşliğinde yemek yedi. Ardından gece boyunca süren After partiyle gönüllerince dans edip eğlendiler.

Kusursuz gecedeki en güzel ve anlamlı mesaj ise, Gülay Yaman’ın kızının babası eski eşi Cüneyt Özmen ve şimdiki eşi Cem Karadeniz'in birlikte omuz omuza halay çekip karşılıklı zeybek oynamasıydı. Bu hareketi ve asaletiyle de bütün davetliler tarafından ayakta alkışlanan Yaman, Bodrum'a da imzasını atmayı başardı. Bilindiği üzere Gülay Yaman& Cem Karadeniz çifti geçtiğimiz Ocak ayında Güney Amerika’da dillere destan düğünle dünya evine girmişlerdi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

4 Yorum

  • Herkes hakettiği gibi yaşar, Sayın YAMAN gerek taşıdığı soyadını gerekse bulunduğu yeri fazlasıyla hakediyor, bölgemize gurur veren duruşuyla Allah yolunu dahada açık etsin diyor, Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...


  • Peri masalı gibi adeta... Kıskanmamak elde dğl bir kadın olarak. Ama ben bu güzel anne ve güzel kızların önünde saygıyla eğiliyorum, para herkeste olabilir ama kalite sadece özel insanlara has bir şey... Sonsuz mutluluk dileklerimle darısı cümlemizin başına diyorum.


  • Herkes hakettiği gibi yaşar, Sayın YAMAN gerek taşıdığı soyadını gerekse bulunduğu yeri fazlasıyla hakediyor, bölgemize gurur veren duruşuyla Allah yolunu dahada açık etsin diyor, Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...


  • Sevgili Cem, Durdu Durdu turnayı gözünden vurdu. Kalite herkese yakışmaz.Taşıyabilmek çok önemli... Amcamın gözleri açık gitmedi , geçte olsa ailesine ve şanına yakışır bir geline sahip olduğu için... Herkes hakettiği gibi yaşar! Genç çifte bir ömür mutluluklar diliyor, Gülay gelinimizide gönülden kutluyorum sergilediği başarılı anneliğinden dolayı 👍💕