Karadeniz Ereğli

MUHTARLAR, BAŞKAN UYSAL'I ZİYARET ETTİ

MUHTARLAR, BAŞKAN UYSAL'I ZİYARET ETTİ

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı, Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’ın, çevre ilçe muhtarlar dernek başkanları ile birlikte ziyaret ettiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Nas, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Uysal’ın çalışmalarını ‘takdirle’ karşıladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Genel konular üzerinde istişare etmek için Başkanımızı ziyaret ettik. Çalışmalarını takdirle izliyoruz. Kdz.Ereğli’ye güzel hizmetleri var. Ayrıca Muhtarlarımıza tahsis ettiği dernek binası bence Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir yer. Kendisinin her zaman yanındayız. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

Uysal da, ziyaretten duyduğu memnuniyet idile getirerek, teşekkür ettiği muhtarların her zaman yanında olduğunu, Ereğli ve Zonguldak için yapılması gerekeni ‘elbirliği”ile gerçekleştirme mücadelesi verdiklerini belirtti.

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı Muhterem Benli,  Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda, Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Akdemir, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal’ın yer aldığı ziyarette Uysal, misafirlerine öğle yemeği ikramında bulundu.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!