Alaplı

CİNAYETLERDEKİ SİS PERDESİ KALKMAYA BAŞLADI. DEFİNE ANLAŞMAZLIĞI, İKİ KİŞİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU

CİNAYETLERDEKİ SİS PERDESİ KALKMAYA BAŞLADI. DEFİNE ANLAŞMAZLIĞI,  İKİ KİŞİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU

 Alaplı’nın Cambazlı Köyünde iki kişinin öldüğü hızrsızlık cinayetinin bulunan bir definenin paylaşılamamasından kaynaklandığı iddia edildi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde hırsızlık için girildiği iddia edilen ve gelin ile kayınvalidesinin bıçaklanarak öldürüldüğü olayın bulunan define anlaşmazlığı sebebiyle meydana geldiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Alaplı ilçesine bağlı Cambazlı köyünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda N.G. Akyol Ailesi'nin yaşadığı eve merdiven dayayarak girdi. Seslerin duyulması üzerine içeride boğuşma yaşandı. Boğuşma esnasında 60 yaşındaki Fatma Akyol ve gelini 26 yaşındaki Dilek Akyol ise aldıkları bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Kavga sırasında Dilek Akyol'un eşi Mehmet Akyol ve Cevdet Akyol saldırganlardan N.G.'yi yakalayarak elini ve ayağını bağladı. Şüphelilerden; M.A ve A.A’nında eve girdiği diğer iki şüpheli S.T ve İ.S’nin bahçede beklediği öğrenildi.

Bu sırada komşuların duyması üzerine 112 ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kayınvalide Fatma Akyol ve gelini Dilek Akyol'a yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı. Mehmet Akyol ve Cevdet Akyol ise boğuşma sırasında hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Zanlı ise sağlık ekipleri tarafından jandarma eşliğinde hastaneye kaldırıldı.BEÜ Araştırma Hastanesinde tedavisi tamamlanan zanlı N.G’nin ifadesi alınmak üzere Jandarmaya getirildiği, ayrıca olayın aslının bulunan bir definenin paylaşma anlaşmazlığı nedeniyle meydana geldiği iddia edildi. Cumhuriyet Savcılığının başlattığı soruşturma sürüyor.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!