Karadeniz Ereğli

DOĞA DOSTU ERDEMİR, ON İKİ BİN FİDAN BAĞIŞLADI

DOĞA DOSTU ERDEMİR,  ON İKİ BİN FİDAN BAĞIŞLADI

 Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) bünyesindeki Maden Metalürji Grubu çalışanları için fidan bağışında bulunulduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir), İskenderun Demir ve Çelik Fabrikaları (İsdemir), Erdemir Mühendislik, Erdemir Çelik Servis Merkezi, Erdemir Maden olmak üzere Grup bünyesindeki yaklaşık 12 bin personeli kapsayacak kadar fidan, Çanakkale’deki Doğandere Hatıra Ormanı’na dikilmek üzere Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’na (TEMA) bağışlandı.

 

BAKTIR’IN MESAJI

Yapılan bağışlar, personele ise OYAK maden Metalürji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Baktır tarafından, yeni yıl kutlama mesajı ile bildirildi.

Baktır, “Değerli Çalışma Arkadaşlarım” sözleriyle başlayan mesajında şunları kaydetti:

“Zamanın kendi akışı içerisinde aylar, yıllar hatta ömürler su gibi geçiyor. Baki kalan insanlığımız, eserlerimiz ve doğamız. Bizlerin dünyamıza bıraktığı en güzel miraslardan biri de yeşerecek olan fidanlarımız olacaktır. Huzurla nefes alacağımız, güvenli kök salacağımız yarınların sizlerle birlikte olması temennisiyle, yeni yılınızı kutlar, sizler ve ailenize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.”

 

TEMA’DAN TEŞEKKÜR

Diğer yandan, TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç da, grup bünyesindeki personele gönderdiği teşekkür mesajında, şöyle dedi:

“OYAK Maden Metalürji Grubu, sizin adınıza Canakkale Doğandere Hatıra Ormanı’na 1 (bir) adet fidan bağışlamıştır. Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak üzere yapılan bu katkıya vesile olduğunuz için teşekkür ederiz.”

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!