Karadeniz Ereğli

HİSARCIKLIOĞLU, EREĞLİ’YE TAZİYEYE GELDİ

HİSARCIKLIOĞLU, EREĞLİ’YE TAZİYEYE GELDİ

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) taziye ziyaretinde bulundu.

 

Hisarcıklıoğlu, Oda hizmet binası önünde TSO Başkan Vekili Sertan Yalçın, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

 

Önceki gün yaşamını yitiren Ereğli TSO Onursal Başkanı Yaşar Tetiker’e Allah’tan Rahmet dileyen Hisarcıklıoğlu, tanışıklığını oldukça eski yıllara dayandığını belirterek, şöyle dedi: “Merhum Tetiker’i 1992’den beri tanırım. Ben o zaman Ankara Ticaret Odası Meclis üyesiydim. O günden bu yana Odalar Birliği camiasında en aktif, bilinen başkanlarımızdan bir tanesiydi. Allah mekanını cennet eylesin. TSO yönetimine, meclisine ve üyelerine taziyelerimi iletiyorum.”

 

Hisarcıklıoğlu, Ereğli TSO Başkanlık makamında, masasının üzeri kırmızı gül yaprakları, başkanlık koltuğunda ise Tetiker’in fotoğrafı bulunan Başkanlık makamında okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından dua etti. Daha sonra ise beraberindekilerle Tetiker’in Çavdarlı Mahallesi’ndeki evine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretine Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak'ta eşlik etti. 

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!