Alaplı

TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKAN AĞAÇLAR BUDANDI

TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKAN AĞAÇLAR BUDANDI

 Alaplı'nın Kılçak Köyü ve Huzurkent güzergahında trafiği tehlikeye sokan ve trafiğin aksamasına neden olan ağaçlar budanarak trafik akşının daha güvenli olması sağlandı.
Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal, 'Kılçak Köyü ve Huzurkent güzergahında trafiği tehlikeye sokan ve trafiğin aksamasına neden olan ağaçların budandığını' söyledi.
Kılçak Köyü ana yolları ve Huzurkent güzergahında halktan gelen talepler doğrultusunda ulaşımda tehlike ve sıkıntıların yaşanmaması için tarik akışına zarar veren ağaçların budandığını ve trafik akşının daha güvenli hale getirildiğini kaydeden, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal; ' halkımızdan gelen talepler doğrultusunda böyle bir çalışma yaptık. Ulaşım konusunda sıkıntıların yaşanmaması için yola sarkan ve zarar veren dalları budadık' dedi.



TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKAN AĞAÇLAR BUDANDI TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKAN AĞAÇLAR BUDANDI TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKAN AĞAÇLAR BUDANDI TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKAN AĞAÇLAR BUDANDI

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!