Alaplı

AK GENÇLİK 'ÖZDEMİR' İLE DEVAM DEDİ

AK GENÇLİK 'ÖZDEMİR' İLE DEVAM DEDİ

 Ak Parti Alaplı Gençlik Kolları'nın 5. Olağan Gençlik Kongresi 21 ocak 2018 Pazar günü gerçekleştirildi.
420 delegeden 323'ünün oy kullandığı ve tek liste ile gidilen kongre sonucunda Ak Parti Alaplı Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ahmet Özdemir seçildi.
Kongreye Ak Parti MKYK Üyesi Ahmet Duman, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyesi Adem Sevim, İl Teşkilat Başkanı, Alaplı Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı. 
Bugün saat 14.00'da Alaplı Kültür Salonununda gerçekleştirilen kongreye katılım hayli yüksek oldu. Önceki dönem gençlik kolları Başkanı Muhammet Yaman yaptığı konuşmada Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptığı dönemlerde yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi.
Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz'da kongrede yaptığı konuşmada Ak Parti Alaplı Gençlik Kollarının yaptıkları çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek gerek önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimine gerekse göreve yeni gelen gençlik Kolları Başkanı ve yönetimine teşekkür ettiğini ifade ederek; 'Bu ekipte geleceğin İlçe Başkanlarını, geleceğin Belediye Meclis Üyelerini ve geleceğin liderlerini görüyorum' dedi.
Yapılan seçim sonucunda Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Ahmet Özdemir ise aldıkları sorumluluğun farkında olduklarını ifade ederek, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı özveri ile Ak Parti davası için çalışacaklarını söyledi.
Ak Parti gençlik Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu; 'Ahmet Özdemir,Rabia Özdemir, Rabia Kara, Ahmet Çetin, Tarık Şen, Talha Yavuz, İsmail Uludağ, Umut Eren, Levent Kocaman, Ertan Turan, Hamza Uysal, Mehmet Ali Uysal, Emre Urfa, Hilal Sarkın, Maksut Koçak, Nirgin Yaman, Furkan Can, Gökhan Yener, Özge Yavuz, Tuğçe Yaman, Tunahan Aldırmaz, Umut Oğuz, Berke Can.



AK GENÇLİK 'ÖZDEMİR' İLE DEVAM DEDİ AK GENÇLİK 'ÖZDEMİR' İLE DEVAM DEDİ AK GENÇLİK 'ÖZDEMİR' İLE DEVAM DEDİ AK GENÇLİK 'ÖZDEMİR' İLE DEVAM DEDİ

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!