Alaplı

AK GENÇLİKTEN ÖRNEK DAVRANIŞ...

AK GENÇLİKTEN ÖRNEK DAVRANIŞ...

 
AK Parti Alaplı Gençlik Kolları Başkanlığı Alaplı'da bugüne kadar Şehitlik mertebesine erişenlerin kahraman askerlerimizin kabirlerini ve ailelerini ziyaret ettiler.
AK Parti Alaplı Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye genelinde bir ilke imza atıp göreve geldiklerinden kısa bir süre sonra şehit ailelerini hatırlaması takdirle karşılandı. 
Alaplı'da bugüne kadar Şehitlik mertebesine erişen kahraman askerlerimizin kabirlerini ve ailelerini ziyaret eden AK Parti Alaplı Gençlik Kolları örnek bir girişimde bulunarak, tüm Türkiye'ye örnek oldular. 
Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan Özdemir ; Bugün gençlik kolları yönetimimizle birlikte vatanı için şehit olan kahraman askerlerimizin kabirlerini ve ailelerini ziyaret ettiklerini belirtti. Ayrıca şuan da gerçekleşmekte olan Afrin operasyonunda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet şehitlerimizin kederli ailelerine , Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı Ve sabır dilerim.



AK GENÇLİKTEN ÖRNEK DAVRANIŞ... AK GENÇLİKTEN ÖRNEK DAVRANIŞ... AK GENÇLİKTEN ÖRNEK DAVRANIŞ... AK GENÇLİKTEN ÖRNEK DAVRANIŞ...

Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!