Karadeniz Ereğli

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİNLER DİYE ÖRDÜLER

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİNLER DİYE ÖRDÜLER

 Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün, Murtaza Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Evleri’nde gerçekleştirdiği ziyarette, üretilen giyeceklerin çocuklara ulaştırılacak olmasından memnunluk duyduğunu belirtti.

Uysal, kadınların duyarlılığı ile gurur duyduğunu anlatarak, şunları kaydetti: “Burada gönüllü olarak çok önemli bir iş yaptınız, sizlerle gurur duyuyorum. Duyarlılığınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Belediyemizin tüm imkânları sizlere açık. Sizler tarafından örülen bu giyeceklerin çocuklara ulaştırılacak olmasından büyük mutluluk duyuyorum.”

Gönüllü kadınlar da belediyenin sağladığı destek dolayısıyla Uysal’a teşekkür ettiler. Başkan Uysal, kadınların kendi imkanlarıyla ördükleri kazak, şapka, bere, atkı, eldiven ve yelekleri inceledi. Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago ve Atilla Bulak ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoy’da hazır bulunduğu ziyaretin ardından Başkan Uysal, kadınlarla birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!