Karadeniz Ereğli

YALÇIN'DAN TSO ÜYELERİNE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ MÜJDESİ

YALÇIN'DAN TSO ÜYELERİNE DÜŞÜK  FAİZLİ KREDİ MÜJDESİ

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile 6 banka arasında imzalanan protokol ile hayata geçen ‘Nefes Kredisi’ne başvuruların başladığını açıkladı. Yalçın kredinin aylık, 0.99 faizli, 6 ayı ödemesiz 18 ay vadeli olacağını belirterek yararlanmak isteyen için üyelerin önce odaya, ardından protokoldeki bankalara başvurabileceğini söyledi.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, geçen yıl ilk defa hayata geçen Nefes Kredisi ile üyelerin büyük fayda sağladığını belirterek, üye başına 200 bin TL kredi verileceğini ifade etti. Yalçın konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi; “TOBB nezdinde yapılan girişimler sonuç verdi. Öncelikle Nefes Kredisi’ni bizzat açıklayan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile ilgili bankalara teşekkür ediyoruz.

31 Mart tarihinde açıklanan ve üye başına 200 bin lira ile sınırlı olan Nefes Kredisi; 6 ay anapara ödemesiz (ayda bir faiz ödemeli) sonraki 12 ay aylık eşit taksitli olmak üzere, toplam 18 ay vadeli aylık yüzde 0,99 faiz oranlı kredidir.

KGF’ye ödenecek yüzde 0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden başka bir masraf talep edilmeyecektir. Krediye başvurmak için, üyelerimizin odamızdan ‘TOBB Nefes Kredisi Başvurusu içindir’ ibaresi yer alan faaliyet belgesi alması gerekiyor. Söz konusu belgeyi odamıza gelerek ücretsiz olarak alabilirler. Sonrasında protokole taraf olan (Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankaları) bankaların herhangi bir şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilir.

Finans kaynağı yetersizliği olan üyelerimizin bu cazip krediden faydalanmasını diler ve bundan sonra da tüm imkanlarımız ile üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğimiz belirtmek isterim. Nefes Kredisi üyelerimize hayırlı olsun."



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!