Karadeniz Ereğli

İŞTE YÖNETİM FARKI... EN FAZLA KREDİ EREĞLİ TSO'DAN

İŞTE YÖNETİM FARKI... EN FAZLA KREDİ EREĞLİ TSO'DAN

 ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE, TİCARET VE SANAYİ ODASI (TSO) BAŞKANI SERTAN YALÇIN, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İŞBİRLİĞİ İLE ÜLKE GENELİNDE KULLANDIRILMAYA BAŞLANAN ‘NEFES KREDİSİ’ İLE İLGİLİ BÖLGEDE İŞLEM HACMİ EN YÜKSEK ODA OLDUKLARINI BİLDİRDİ.

Yalçın, yazılı açıklamasında, ‘Nefes Kredisi’ ile ilgili bankalarla görüşüldüğünü ve protokollerin imzalanarak kullandırılmaya başlandığını belirtti.

Kredinin, TOBB, Kredi Garanti Fonu (KGF) ve bankalar arasında yapılan anlaşma ile verildiğini hatırlatan Yalçın, şunları kaydetti: “Bu kredilerin oluşmasına Ereğli TSO olarak hem kredinin oluşmasında katkı verdik, hem de Oda olarak finansal destek sağladık. Yani bu kadar cazip şartlarla ve ilçemizde yüksek hacimli kredinin kullanılmasında Oda olarak gayret ve maddi destek verdik. Zonguldak il ve ilçelerinde bu hacim yoktur. Diğer Oda’larda kullanım hacmi sembolik düzeydedir. Bilinsin ki; Bölgede işlem hacmi en yüksek odayız. İhtiyacı olan üyelerimizin kullanımına açık olan kredinin için Odamızdan ilgili belge ve bilgilerin alınabileceğini hatırlatıyor ve emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyoruz. Ereğli TSO Yönetimi olarak, üyelerimizin ihtiyaçlarını biliyor ve sorunların çözümü, şartların daha iyi olması için var gücümüze çalışıyoruz.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!