Karadeniz Ereğli

BAŞKANLIK BAYRAĞI, YAZICI’DAN YAZICIOĞLU’NA GEÇTİ

BAŞKANLIK BAYRAĞI,  YAZICI’DAN YAZICIOĞLU’NA GEÇTİ

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO), Meclis Başkanlığı devir-teslim töreni gerçekleştirildi.

Eski Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Oda’nın Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan törende yaptığı konuşmada, 15 Nisan organ seçimlerinde üyelerin TSO’da görev değişimini uygun gördüğünü söyledi.

Göreve seçilen üyelere başarı dileğinde bulunan Yazıcı, şöyle dedi: “Her görev değişikliğinde her zaman olduğu gibi çıta olarak daha da yükseleceğini, bayrakların daha da zirveye çıkacağını düşüncesindeyiz. Bu birlik olmazsa hiçbir şeyi aşamayacağız düşüncesindeyim. Genç arkadaşlarımızın bunu yağacağı düşüncesindeyim. Biz de Ereğli’de yaşayan kardeşleri olarak her zaman yanlarında olacağımızı özellikle belirtmek isterim. Ereğli’de birlik ve beraberliği sağlamalarını canı gönülden istiyorum. Meclis görevini şahsen emin ellere bıraktığımı düşünüyorum. Görev süremizde yapamadığımız işleri de İlhan (Yazıcıoğlu) Başkandan rica edeceğim. Rapor halinde hazırlığını yaptığım dosyayı kendisine teslim ediyorum. Allah yardımcıları olsun.”

Yazıcıoğlu: bu sevda bitmez!

TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu da, bunun bir ‘Bayrak Yarışı’ olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: “Faruk Bakanım bölgemizin yetiştirdiği saygı değer bir ağabeyimiz arkadaşımız. Kendisi de yaklaşık 5 yıla yakın zaman zarfında görev yapma imkanına sahip oldu. Gerek Meclis toplantılarında gerek sosyal yaşantısında her zaman yapıcı olmaya çalışmış, birleştirici bir yapıya sahip olmuştur. Ben de bundan sonraki süreçte, kendisinden bilgi ve birikiminden, bu yapıcı ve bütünleyici vasıflarından yararlanabileceğimizi düşünüyorum. Kendisi tecrübesinden birikiminden esirgemeyecektir. Kendisine teşekkür ediyorum, bu sevda bitmez. Ereğli için yola çıktık. Bizleri de ihmal etmeyin, oda sizin odanız, gönül kapımız her zaman açık. Bizi seçenlere de seçmeyen arkadaşlarımıza da her zaman buraya gelebilir, fikirlerinden projelerinden faydalanabiliriz. İnşallah Ereğli’miz adına hayırlı olur.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!