Karadeniz Ereğli

ALAPLI İLE EREĞLİ BİR BÜTÜNDÜR

ALAPLI İLE  EREĞLİ BİR BÜTÜNDÜR

 Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş'i ziyaret etti. Ocak, ziyarette yaptığı konuşmada, Alaplı TSO olarak, Ereğli TSO ile her zaman işbirliği içerisinde olmaya hazır olduklarını söyledi.  

"İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ"

Özelikle istihdam konusunda birlikte çalışmalar yapmamız gerektiğini ifade eden Ocak, "Sizlerin ve yönetim kurulundaki arkadaşların seçilmesi bizleri mutlu etmiştir. Bundan sonraki süreçte gerek Alaplı, gerekse Ereğli TSO olarak birlikte yapacağımız çalışmalarda bu birlikteliği daha da arttırarak bölgemiz adına çok daha faydalı olacaktır. Bizler Ereğli TSO ile her zaman iş birliği yapmak için hazırız.Özelikle bölgemizde istihdam konusunda  yapılacak çalışmalarda işbirliği içerisinde hareket etmeliyiz. Sizi ve ekibiniz görevinizde başarılar diliyorum." diye konuştu. 

 BİRLİKTE OLURSAK GÜÇLÜ OLURUZ

Keleş ise, Ereğli ve Alaplı bir bütün olduğunu belirterek, "Ereğli Alaplı bir bütündür. Biz uzun seçim maratonunda hep bundan bahsettik. Birlikte olursan güçlü oluruz. Önce içerde birlikte olacağız ki, dışarıyla karşı büyük olalım, güçlü olalım diye. Yıllardır olmayan dostlukları tekrar tesis etmek, birlikte çalışmayı tesis etmek için bu görevin başındayız. Zonguldak kendine has dinamitleri olan bir şehir, ama Ereğli ile Alaplı bir birine bağlantılı ilintili bir çok işi var. 2 en güçlü sivil toplum kuruluşunu bir arada uyum içerisinde çalışması gerekiyor. Yıllardır bir birimizle ticari ilişkilerimiz var. Bir birimizi çok iyi tanıyoruz. Sorumuz aynı, siyasette bir araya gelemeyen iki ilçe ekonomik anlamda bir araya getirmemiz gerekiyor. Bizim güçlü olmamız gerekiyor. Sorumluluk bize düşüyor. Bu şehri kalkındırabilmek için bizim kolektif bir şekilde çalışıp başarıya gitmemizi amaç edinmemiz gerekiyor. Bunu önünde kim olursa olsun bizim gücümüzden bizle beraber hareket etme noktasına gelmesi lazım. Buradaki en büyük sorun istihdamdır. Bu istihdamı nasıl arttırabiliriz dışarıdan nasıl yatırımcı getirebiliriz bunlara bakacağız. " dedi.

 

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!