Alaplı

GÖKTEPE TOYOTA PLAZADA KAPORTA VE BOYAHANE SERVİSİ DÜNYA STANDARTLARINDA

GÖKTEPE TOYOTA PLAZADA KAPORTA VE BOYAHANE SERVİSİ DÜNYA STANDARTLARINDA

 "İyinin de iyisi" sloganı ile 7 Ekim 2016 yılında Toyota’nın 57. plazası Karadeniz Ereğli'de hizmete giren Göktepe Toyota Plazada kaporta ve boyahane servisi dünya standartlarında hizmet vermeye devam ediyor.

En değerli markalar sıralamasında zirvede yer alan Toyota, "İyinin de İyisi" sloganı ile Karadeniz Ereğli'de 57'nci Plazasını hizmete açtıktan sonra, bir sıra yeniliğine beraberinde taşıyarak Toyota araç sahiplerine eşsiz servis, yedek parça hizmeti verirken satış sonrası mekanik, kaporta ve boya atölyelerindeki deneyimli ekipleri,  müşterilere kusursuz hizmet veriyor, araçların yedek parça ihtiyaçları da orijinal olarak yedek parça deposundan karşılanıyor.

Göktepe Toyota Plaza, satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerimize en iyiyi sunmayı hedeflediğinden, formen Murat Eren önderliğinde uzman 10 kişilik kaporta ve boya ekipmanı, açılan iş emirlerinde kullanılan orijinal garantili yedek parça ile dünya standartlarında Toyota’ya yakışır hizmet veriyor. Kaporta ve boyahane formeni Murat Eren yaptığı açıklamada; “Dünyanın lider otomotiv üreticisi olan Toyota’yı Karadeniz Ereğli Göktepe Plazasında çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Uzman 10 kişilik ekibimizle dünya ve Toyota standartlarında teknik hizmet vermeye dikkat ediyoruz. Kaporta ve boyahanemiz son sistem araç ve gereçlerle uzman personelimizle hizmet veriyor. Garantili ve orijinal yedek parçaları yedek parça depomuzdan temin ediyoruz. Hasarlı araçları ilk günkü gibi yaparak sahiplerine teslim ediyoruz”   ifadelerini kullandı.



GÖKTEPE TOYOTA PLAZADA KAPORTA VE BOYAHANE SERVİSİ DÜNYA STANDARTLARINDA GÖKTEPE TOYOTA PLAZADA KAPORTA VE BOYAHANE SERVİSİ DÜNYA STANDARTLARINDA GÖKTEPE TOYOTA PLAZADA KAPORTA VE BOYAHANE SERVİSİ DÜNYA STANDARTLARINDA GÖKTEPE TOYOTA PLAZADA KAPORTA VE BOYAHANE SERVİSİ DÜNYA STANDARTLARINDA

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!