Alaplı

HALATOĞLU İNŞAAT,EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

HALATOĞLU İNŞAAT,EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

 Alaplı’da Volkan Yılmaz tarafından 2017 yılında kurulan HALATOĞLU İnşaata ve Yapı Malzemeleri firması kurulduğu günden bu zamana kadar basamak basamak yükselerek hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Ali Alp caddesinde başlayan HALATOĞLU İnşaat ve Yapı Malzemeleri iş yeri, Alaplılı ve bölge inşaat sektörünün firmalarının talepleri doğrultusunda alanını genişletmiş ve Karşıyaka mahallesinde çok maksatlı,  depo ve satış alanı oluşturdu.

Firma sahibi Volkan Yılmaz, sağlam ve emin adımlarla firmayı büyütmeye devam edeceklerini söyledi. Hayalini bir gün inşaat sektörüne girmek olduğunu ve bunu da başardığını ifade eden Yılmaz; “ Uzun yıllar inşaat sektöründe çalışmayı hayal ettim. Allah bize bu imkanı sağladı. Firmamız, bina ve iş yerleri mantolama işleri, DYO ve CASATİ iç ve dış cephe boyalarının toptan ve perakende satışları, Çimento, kum, çakıl, Yurtbay ve Delta tuğlaları, Bien seramik ürünlerinin Alaplı temsilciliği, Crawit banyo ve mutfak ürünleri ile bilumum hırdavat çeşitlerinin satışını gerçekleştiriyoruz. Satışlarımız peşin veya kredi kartına uzun vadeli satışlar şeklide yapılmaktadır. Firmamız müşteri memnuniyetinde daha iyisi ve güzelini yakalamak için var gücüyle çalışmalarını sürdürmektedir. Bizlerin bu konuma gelmemizde destekleri olan Alaplı halkına, inşaat sektöründeki firmalara çok teşekkür eder, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını Allah’tan dilerim” dedi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!