Karadeniz Ereğli

KDZ EREĞLİ'DEN AFRİKA VE ASYA'DAKİ ÇOCUKLARA YARDIM KÖPRÜSÜ

KDZ EREĞLİ'DEN AFRİKA VE ASYA'DAKİ ÇOCUKLARA YARDIM KÖPRÜSÜ

 Türkiye’nin en büyük jeneratör üreticilerinden biri olan ve 90 farklı ülkeye ihracat yapan Güçbir Jeneratör Firması Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karakaya, Afrika ve Asya ülkelerindeki 350 yetim çocuğa ramazan ayı boyunca iftar yemeği veriyor.

"Türkiye'yi Seviyoruz, Türkiye'de Üretiyoruz" sloganı ile Kdz. Ereğli’de yerleşik fabrikasında ürettiği jeneratör setlerini dünyada 90 farklı ülkeye ihraç eden Güçbir Jeneratör, Türkiye ve bölgenin gurur kaynağı olurken bölge insanı başta olmak üzere Afrika ve diğer Müslüman ülkelerdeki mazlumlara da yardım elini uzatıyor.

Ramazan ayı boyunca Tebessüm Derneği aracılığı ile Nijer, Çad, Kamerun, Srilanka, Mali, Uganda olmak üzere toplam 6 ülkede yokluklar ve zorluklar altında yaşam mücadelesi veren yetimlerin elinden tutarak gönüllere taht kuran Güçbir jeneratör ihtiyaç sahiplerine kucak açıyor.

-ONLARIN MUTLULUĞU ÇOK ÖNEMLİ

Güçbir jeneratör firması yönetim kurulu başkanı Osman Karakaya, Müslüman ülkelerdeki ihtiyaç sahibi yetimlere destek olduklarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Yetim çocuklatın mutluluğu bizler için çok önemli olduğunu belirten  Karakaya: “Nijer, Mali ve Sri Lanka’da ki yedi yetimhanede dini eğitim alan ve ihtiyaç, muhtaç Müslüman çocuklara yardımcı olmak için Tebessüm Derneği aracılığı ile Ramazan ayı boyunca her akşam Karakaya ailesi adına iftar yemeği veriliyor. Yedi yetimhanede küçücük çocuklar oruç tutuyor ve İslam dinini öğreniyorlar. İftar yemeğinden sonra topluca teravih namazı kılıyorlar. İnşallah yüzlerce çocuğun yüzü güldürmek içinde Ramazan bayramında da bizzat kendim oraya gidip çocuklara hediyeler vermeyi planlıyorum." diye konuştu.

 

-GÜÇBİR JENERATÖR

"Türkiye'yi Seviyoruz, Türkiye'de Üretiyoruz" sloganı ile Kdz. Ereğli’de yerleşik fabrikasında ürettiği jeneratör setlerini dünyada 90 farklı ülkeye ihraç eden Güçbir Jeneratör, Kdz. Ereğli’de 45 Bin metrekare alana kurulu 20 Bin metrekare kapalı alana sahip fabrikada iki bant, sekiz test bankası ile 12 dakikada bir adet çeşitli güçlerde jeneratör üretim kapasitesine sahip olup Avrupa Standartlarında jeneratör üretimi yapan Güçbir Jeneratör, İstanbul Sultanbeyli'de 5 Bin metrekare alanda profesyonel kadro ve Türkiye'deki tüm jeneratör firmaları içerinde en gelişmiş makine parkından biri ile üretim yapıyor. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, Türkiye’nin birçok yerinde müşterilerine 7/24 teknik servis imkanı sağlıyor.

Güçbir Jeneratör, Alternatör, Jeneratör Ses İzolasyon Kabini ve Jeneratör Kontrol Panosu, Transfer Panosu imalatını da kendi bünyesinde yapmakta olup Bu bağlamda Güçbir Jeneratör, üretim kapasitesi ve çeşitliliği yönünden rakiplerinin bir adım önünde yer almakta. ISO 9001:2008 Kalite Güvence Sistemi, EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, Avrupa Standardı Uygunluk CE Sertifikası ve TSE Kalite Belgesine (15 kVA ile 2250 kVA güç arası jeneratörler için) sahip Güçbir Jeneratör’de günümüz şartlarına uygun esnek üretim sistemi ile her türlü müşteri talebi en hızlı şekilde karşılanabilmektedir.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!