Gökçebey

Gökçebey'den Başoğlu'na Tam Destek

Gökçebey'den Başoğlu'na Tam Destek

 CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Umut Başoğlu, Zonguldak merkez il yönetimi, Ereğli ve Çaycuma ilçe yöneticileriyle birlikte, Gökçebey ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ardından ilçe merkezinde vatandaşlara seslenen Başoğlu, büyük ilgi gördü. Gökçebeyliler adeta Umut Başoğlu’nu bağrına bastı.

   Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Başoğlu yaptığı konuşmada, “Biz millet için, toplum için, gençlerimiz, kadınlarımız, huzurlu bir Türkiye için yola çıktık.  Türkiye'nin en sorunlu alanlarından biri ekonomidir. TL'nin nasıl eridiğini hep birlikte gözlemiyoruz. Çiftçi, emekli, işçi hayatından memnun değil. Düzenden memnun olan tek bir sınıf var, o da rantiyeciler sınıfı. Kendisini yakan, intihar eden rantiyeci var mı? Bugün artık tüm çıplaklığı ile görülmektedir ki, Türkiye’nin çalışan ve üreten kesimleri üretimden hak ettikleri payı alamıyorlar. Ülkemiz nitelikli büyüme potansiyelini gerçekleştiremiyor. Türkiye, üretimde ve bölüşümde uygar dünyanın gerisinde kalıyor. Milyonlarca işçimiz düşük asgari ücretle çalışmak zorunda bırakılıyor. Esnafımız, vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisini koyamıyor. Bu düzeni değiştirmenin sorumluluğu hepimize düşüyor. Bizim dönemimizde asgari ücret yükselecek, emekli iki maaş ikramiye alacak, çalışanın, emeklinin yüzü gülecek. Vergiler azalacak, teşvikler artacak, çiftçi üretecek, esnaf satacak, memlekete bereket gelecek.

   Onurumuz, geleceğimiz için sıkılmış bir yumruk gibi kenetlenip güçlerimizi, akıllarımızı, gönüllerimizi birleştirerek Türkiye’yi ve Zonguldak’ı yeniden ayağa kaldıracağız. Sizlere güveniyor, desteklerinizle bunu başaracağımıza inanıyorum.

İçinizden bir kardeşiniz bir evladınız olarak herkese elimi uzatıyor, Zonguldak’ı yeniden ayağa kaldırmak için el ele vermeye çağırıyorum.” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!