Alaplı

ÇALIŞKANLAR AKM’DE ‘METE ARSLAN’ DÖNEMİ

ÇALIŞKANLAR  AKM’DE ‘METE ARSLAN’ DÖNEMİ

 Alaplı’nın ve Bölgenin en modern Düğün, Nişan, Söz, Kına, Sünnet, Toplantı, Kongre ve Sanat etkinliklerinin gerçekleştirildiği Merkezlerinden biri olan Alaplı Çalışkanlar AKM’nin Sorumlu Müdürlüğüne Bölgemizin en önemli Ses Sanatçısı Mete Arslan getirildi.

Alaplı’nın ve Bölgenin en Modern Kültür Merkezlerinden biri olan Alaplı Çalışkanlar Kültür Merkezine Sorumlu Müdür olarak atanan Bölgemizin en önemli Ses Sanatçısı Mete Arslan görevine başladı. Alaplı’nın ve Bölgenin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek en büyük Kültür Merkezlerinden biri olan Alaplı Çalışkanlar AKM’de göreve başladığı için son derece mutlu olduğunu kaydeden Ses Sanatçısı Mete Arslan;  Düğün, Nişan, Söz, Kına, Sünnet, Toplantı, Kongre ve Sanat etkinliklerinin en mükemmel bir şekilde gerçekleştirildiği Alaplı Çalışkanlar AKM’nin tüm Zonguldak Bölgesinin ihtiyaçlarına cevap vereceğini söyledi.

Alaplı Çalışkan AKM’de bundan böyle düzenlenen tüm etkinliklerde Orkestra Star ile Piyanist Şantör Serkan Arslan’ın sahne alacağını ve kendisinin de etkinliklerde Solist olarak sahne alacağını müjdeleyen Sorumlu Müdür Mete Arslan; ‘ Bölgemizin en modern Tesisinde görev almaktan mutluluk duyuyorum. Başta Alaplı halkı olmak üzere tüm Bölge Halkını gerçekleştirecekleri özel günlerinde Alaplı Çalışkan AKM’ye beklediklerini söyledi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!