Zonguldak Merkez

TURKCELL ’DEN ZONGULDAK'A 4.5G HIZINDA KAMPANYA

TURKCELL ’DEN ZONGULDAK'A 4.5G HIZINDA KAMPANYA

 Dünyanın en hızlı internet hizmetini Türkiye’nin her noktasına ulaştıran Turkcell, Zonguldak’taki müşterilerine çok özel bir kampanya sunuyor.

 Numarasını taşıyarak veya yeni hat alarak Turkcell’e gelen tüm müşterilere, paketlerine ek 12 ay boyunca her yöne 500 dakika ve 1GB internet hediye ediliyor.

Dünyanın en hızlı internet hizmetini tüm Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’taki müşterilerine de sağlayan Turkcell, bu deneyimi herkes yaşasın diye çok özel bir kampanya sunuyor. Numarasını taşıyarak veya yeni hat alarak Turkcell’e gelen tüm bireysel müşterilere, paketlerine ek 12 ay boyunca her yöne 500 dakika ve 1GB internet hediye ediliyor.

Zonguldak’ta da dünyanın en hızlısı

Turkcell en geniş frekans bandı, güçlü şebeke altyapısı ve en yeni teknolojilerle abonelerine en iyi mobil geniş bant deneyimini yaşatmaya devam ediyor. Dünyanın önde gelen kurumlarından biri olan GSA’in (Küresel Dünya Mobil Operatör Tedarikçileri Birliği) raporuna göre; Turkcell, dünyadaki en hızlı interneti sunan iki operatörden biri oldu. Turkcell’in en son teknolojilerle sürekli güncellediği 4.5G şebekesi, 1.2 Gbps’e varan yüksek hızları sadece büyük şehirlerde değil, Anadolu’daki tüm şehirlerde sunarak eşsiz 4.5G deneyimini tüm Türkiye’de yaşatıyor.

1440 dakikayı dolduracak ürün ve servisler

Turkcell, sadece data değil, bir günün 1440 dakikasının tümüne hitap edecek ürün ve servisleriyle de Zonguldak’taki kullanıcılara hizmet veriyor. Zonguldak’taki kullanıcılar, BiP ile internet paketlerinden yemeden her yöne dilediğince konuşup mesajlaşabiliyor. Yerli yabancı yüzlerce şarkı ve klip içeriği sunan fizy’den müzik dinliyor, TV+ ile dilediği yerde televizyon izleyebiliyor. İçeriğinde yerel, ulusal ve yabancı binlerce dergi ve gazete bulunan Dergilik, okuma keyfini katlıyor. Lifebox ise anı ve fotoğraflarına her zaman ulaşabilmeyi sağlıyor.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!