Alaplı

DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİNDE SKANDAL.

DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİNDE SKANDAL.

Alaplı Devlet Hastanesi Acil servisine muayene olmak için giden hasta önce hırsızlıkla suçlandı, ardından güvenlikçiler tarafından odaya kilitlendi.

Olay, 04.10.2018 akşamı saat 23.50 sıralarında Levent Ş.’nin ayak burkulması şikayeti üzerine gittiği Alaplı Devlet hastanesi acil servisinde meydana geldi.   Eşi Dilara. Ş ile Devlet Hastanesi acil servisine giden Levent Ş. muayene olup röntgen filmlerinin sonuçlarını beklediği anda, normalde  yeşil reçete ile satılan ve iyi korunması gereken bir  ilacın kaybolduğu ve kendisinin aldığı yönünde hastane görevlilerinin ithamı ile karşı karşıya kaldı.

 Levent Ş. İlacı almadığını söylese de, hastane yetkililerini ikna edemedi ardından acil doktorunun muayene odasına iki güvenlik görevlisi tarafından kilitlendi. Eşinin çantasına da el konan ve içine bakmak isteyen görevliler, onlarca hastanın içinde Levent Ş. Ve eşini rencide etti. Görevlilerden polis çağrılmasını isteyen mağdur Levent Ş. olumlu yanıt alamayınca bir süre hırsızlık şüphesiyle karşı karşıya kaldıktan sonra görevlilerin ilacı başka bir yerde bulmaları üzerine boş yere hırsızlıkla suçlandığı ortaya çıktı.

Yaşanan olay sonrasında durumu dilekçe ile Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimliğine bildiren Levent Ş. psikolojisinin bozulduğu ve boş yere hırsızlıkla suçlandığı gerekçesiyle yetkili kurumlara şikayette bulundu.

Başhekimlik soruşturma başlattı.

 

Alaplı Devlet Hastanesi'nde yaşanan olay sonrasında Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Ozan Özlücan, Levent Ş.'ye ithamda bulunan Doktor ve sağlık görevlileri hakkında inceleme ve soruşturma başlattı. Müfettiş isteyen Özlucan "Konunun takipçiyim. Kim sorumluysa gereken yapılacak. Konu yakın takibimde" dedi

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!