Alaplı

ZONGULDAK TSO ODALARINDAN, TBMM ÇIKARTMA.

ZONGULDAK TSO ODALARINDAN,  TBMM ÇIKARTMA.

 Zonguldak İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterleri Zonguldak milletvekillerini Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettiler.

 Ziyarete Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Genel sekreter Gündüz Acar, Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Meclis Başkanı Ergün Ece, Genel sekreter Alper Püren, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Genel Sekreter Cihat Yaban, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Başkan Vekili Tarık Yazıcı,  Meclis Başkanı Nedim Kaplancan katıldılar.

 

Ziyaret ekibi Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ı CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette ‘’ Zonguldak İş Dünyasının Yol Haritası,27.Dönem Milletvekillerimizden Beklentilerimiz ’’ raporu kendilerine takdim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş Kdz. Ereğli ile ilgili özellikle ‘Üniversite, Tersaneler, Teşvik ’konusuna değindi.

Daha sonra Kdz Ereğli Ticaeer ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Genel Sekreter Gündüz Acar Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!