Alaplı

“BELDEME HİZMET ETMEK İÇİN ADAY ADAYIYIM” .

“BELDEME HİZMET ETMEK İÇİN ADAY ADAYIYIM” .

 AK Parti Gümeli Belde Başkanı emekli madenci Aytaç Tosun, 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde Gümeli Belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.

Gümeli Beldesi Fındıkağlı Mahallesinde ikamet eden emekli madenci, AK Parti Gümeli Belde başkanlığı görevini başarı ile sürdüren Aytaç Tosun, gazetemize yaptığı açıklamada, AK Parti’den Gümeli Beldesi Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi.

Yerel seçimde Gümeli Beldesi Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Tosun;  “Uzun yıllar gurur ve onurla çalıştığım TTK’dan emekli oldum. Belde başkanlığını yine onur ve gururla sürdürdüğüm,  yaylaları ve 4112 yıllık porsuk ağacıyla dünyanın en eski porsuk ağacı olarak kabul edilen Gümeli beldemize,  AK Parti’den belediye başkan aday adayım. Gümeli Beldemize daha iyi hizmetlerin gelebilmesi AK Belediyecilikle mümkün olacağından, Gümeli Beldesinini AK Belediyecilikle tanıştırmak için aday adayı oldum. Gümeli’nin daha güzel bir yerleşim yeri olması için projelerim ve ekibim hazırdır. Eşsiz güzellikteki yaylalarımızı Türkiye’ye ve Dünyaya tanıtılması, yayla turizminin bölgemizde canlanmasına katkı sağlamak, bölgemizi ekonomik olarak refaha kavuşturmak için beldemizi AK Belediyecilikle buluşturmak için aday adayı oldum. Bu vesile ile tüm Gümeli, Alaplı ve bölge insanımızın Cumhuriyet Bayramını kutlar,  mutlu yarınlar temenni ederim” dedi.

Aytaç Tosun Kimdir

Gümeli Beldesinin önemli simalarından birisi olan Belediye Başkan Aday Adayı Aytaç Tosun, bu güne kadar yaptığı görevlerde hem siyasi hemde toplumsal sorumluluk örneği göstermiştir. Yıllarca TTK’da çalışan ve bu dönemde üretim şefliği, Genel Maden İş Sendikası delegeliği,  Maden Nezaretçiler Derneği Armutçuk Baş Temsilciliği( 10 Yıl) görevleri yapmıştır. Altı yıllık Gümeli Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanlığı döneminde Alaplı İlçesinde Cem Evi kaba inşaatını tamamlayarak Alevi vatandaşların ibadet yapabilme imkanını sağlamıştır. Gümeli Beldesinin önemli isimlerinden birisi olan, halen AK Parti Gümeli Belde Başkanlığı görevini sürdüren Aytaç Tosun, Taç Madencilik ve Arda Demirçelik- Arda İnşaat firmalarının iş ortağıdır. 1978 doğumlu Aytaç Tosun, lise mezunu evli ve iki çocuk babasıdır. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!