Alaplı

TAKDİR EDİLECEK GÜZEL BİR SEÇİM LİSTESİ OLUŞTURUYORUZ...

TAKDİR EDİLECEK GÜZEL BİR SEÇİM LİSTESİ OLUŞTURUYORUZ...

 Demokratik Sol Parti Alaplı İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını hızlandırdı.

DSP Genel Merkezi’nin Onursal Genel Başkan merhum Bülent Ecevit'in uzun yıllar seçim bölgesi olan Zonguldak'a büyük önem verdiği bildirildi.

DSP Alaplı İlçe Başkanı İrfan Türkyılmaz, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve Genel Merkez yöneticileriyle sürekli istişare yaptıklarını belirterek, " Genel Merkezimiz, rahmetli Onursal Genel Başkanımız Bülent Ecevit'in 'kalesi' olarak nitelendirilen Zonguldak'a büyük önem veriyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'taki teşkilatlarımıza da yakın ilgi gösteriyorlar. Yönetim Kurulu toplantılarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Belediye Başkanı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarımızı belirlemeye çalışıyoruz. Bunun yanında saha çalışmalarına da çıkıyoruz. Toplum içinde sevilen sayılan, kariyer sahibi adaylarla seçime gireceğiz. Adaylarımızı açıkladığımızda, listelerimizin iddialı isimlerden oluştuğunu herkes görecek. " dedi.

DSP'de kişisel çıkarlar için değil, toplumsal çıkarları korumak için siyaset yaptıklarını ifade eden Türkyılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"DSP, siyasetin dürüstçe ve ilkeli bir şekilde yapıldığı, insanların gönül bağlarını ve vatan sevdalarını ortaya koyduğu, merhum Genel Başkanımız Bülent Ecevit'in bizlere emaneti olan, O'nun dürüstlüğü, nezaketi ve üstün liderlik vasıflarından ilham alan bir partidir. DSP, ülkemizin teminatıdır ve umududur. Halkımızın partimize yeniden teveccüh göstererek, hem genelde hem de yerelde söz sahibi yapacağına olan inancımız tamdır. Alaplı'da da, herkesin takdir edeceği, güzel bir seçim listesi oluşturuyoruz. Kazanırız, kaybederiz ama halkımızın gönlündeki yerimizi alırız. " dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!