Karadeniz Ereğli

HAKAN BALBALOĞLU, HASTALARINA ŞİFA DAĞITIYOR.

HAKAN BALBALOĞLU,  HASTALARINA ŞİFA DAĞITIYOR.

 Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü Uzm. Dr. Hakan Balbaloğlu hastalarına şifa dağıtıyor.

2007 Yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Balbaloğlu, 2010 yılında Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde göreve başladı.

Göreve geldiği 9 yıl boyunca yüzlerce hastasını ameliyat ederek sağlığına kavuşturan Uzm. Dr. Hakan Balbaloğlu, son olarak Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı, Posta67 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Bostancı’nın eşi Nursev Bostancı’ya da şifa dağıttı. Bostancı, “Abdominal Herni” rahatsızlığı ile gittiği Devlet Hastanesinde Uzm. Dr. Hakan Balbaloğlu tarafından başarılı bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrası eski sağlığına yavaş yavaş dönen Nursev Bostancı, Kdz. Ereğli Devlet hastanesi Genel Cerrahi Servisinde tedavisine devam edilirken duygularını şöyle ifade etti; “Uzun zamandır rahatsızlığımdan dolayı bir sıkıntılar çekiyordum. Ameliyatımın riskli olduğu söylendiğinde doktorumuzun Hakan Balbaloğlu olduğunu bildiğimden hiç sorun yapmadım. Geçtiğimiz hafta Salı günü ameliyattan çıktığımda doktorumuz Hakan Balbaloğlu, başarılı bir operasyon gerçekleştirdik, hayırlı olsun dedğinde çok mutlu oldum. Çok şükür şu anda sağlığım gayet iyi. Başta doktorumuz Hakan Balbaloğlu’na,  Anestesi Uzmanı Hatice Fidan ve Genel Cerrahi Servisi hemşireleri, hasta bakıcıları ve tüm personeline teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

Son yıllarda hizmet kalitesini oldukça yükselten Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi doktorları şifa dağıtmaya devam ediyor. 350 yataklı, son model tıbbı aletlerle donanımlı hastanesinin Genel Carrahi Bölümünde Uzm. Dr. Hakan Balbaloğlu, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı ve Özel Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesinde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ile evli bir erkek çocuk babasıdır.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!