Alaplı

GMİS’E, DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ ZİYARETLERİ.

GMİS’E, DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ ZİYARETLERİ.

 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci’ye kutlama ziyaretinde bulundu.

CHP İl Başkanı Hakkı Güney başkanlığında yapılan ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal da hazır bulundu. Ziyarette GMİS Genel Başkanı Demirci, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınacak 1.500 yeraltı üretim işçisi konusundaki gelişmeler hakkında bilgi verdi. CHP İl Başkanı Güney, TTK’ya işçi alımı konusunu gündemlerinde tuttuklarını ve takipçisi olduklarını, gerekli her türlü desteği de vermeye devam edeceklerini söyledi.

İYİ PARTİ’DEN GMİS’E ZİYARET

4 Aralık Dünya Madenciler günü nedeniyle İyi Parti Zonguldak İl Örgütü, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci’yi ziyaret etti. İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen Başkanlığında Yapılan Ziyarette İl Yönetim Kurulu ve İlçe Yönetim Kurulu ile GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal da hazır bulundu. Ziyarette, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınması gündemde olan 1.500 yeraltı işçisi konusundaki son gelişmeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

SGK İL MÜDÜRÜ AVCI’DAN GMİS’E ZİYARET

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürü Erkin Avcı, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci’yi ziyaret etti. Zonguldak SGK Şube Müdürleri ile GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Taşkömürü Kurumu ve Zonguldak çalışma hayatı sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!