Alaplı

UZUN, ŞAHIN VE DEMİRTAŞ ERDOĞAN'IN PROGRAMINA KATILDI

UZUN, ŞAHIN VE DEMİRTAŞ ERDOĞAN'IN PROGRAMINA KATILDI

 AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun ve Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yerel seçim manifestosu ve aday tanıtım toplantısına katıldılar.

Ankara Spor Salonu’ndaki toplantıda konuşan Erdoğan’ın tüm belediye başkan adaylarına, millet ile birlikte olma talimatı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantısında "gönül belediyeciliği ve Teşkilatçılığı”na geçileceğini açıkladı.  AK Partinin, 2004'te AK Parti'yi yerel yönetimlere taşıyan ruhunun yeniden canlandırılacağını ifade eden Erdoğan, “O dönemde başlayan ve marka haline gelen "AK Parti belediyeciliği" hizmetler bazında günün koşullarına göre revize edilecek. Vatandaş ile bütünleşmiş ruha geri dönülecek, belediye başkanları sabah namazından gece yatana kadar zamanlarının büyük bölümünü vatandaş ile geçirecekler. Başkanlar namazdan sonra esnafı ziyaret edip sabah çayını esnaf ile içip kahvaltısını yapacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediye başkan adaylarını birer birer sahneye çağırarak tanıttığı toplantıya, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun, Ormanlı Belediye Başkan Adayı Bayram Başol, Kandilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Güldalı ve Gülüç Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş katıldılar.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!