Alaplı

ÇALIŞAN ANNELER İÇİN KREŞ PROJESİ

ÇALIŞAN ANNELER İÇİN KREŞ PROJESİ

 AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun’un çalışan anneler için mahalle kreşleri projesi, çalışan anneleri heyecanlandırdı.

Amaçlarının çocukları sahiplenmek olduğunu, bu bağlamda çocukların iyi beslenmesini sağlamak ve onların gerçekten iyi bir vatandaş, yurttaş olarak geleceğe hazırlanmasına katkı koymak olduğunun altını çizen Başkan Adayı Uzun; “Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem vereceğiz. Göreve gelmeden açıkladığız projelerin çok isabetli ve halk tarafından kabul görmesi ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

“Göreve geldiğimizde kreş projesini hayata geçireceğiz”

 Göreve geldiğimizde kreş projesini hayata geçireceğiz. Söz konusu proje sayesinde çalışan anneler çok ciddi maddi külfet altına girmeden emin ellere çocuklarımızı emanet edecekler. Burada sadece öğrencilerimiz değil tüm ailelerin istifade edeceği projeleri geliştireceğiz, onlara destek vereceğiz. Böylesine geniş bir çalışmayı burada ön görüyoruz. Gerçekten de bu çalışmaların neticesin de burada geleceğin doktorların, avukatların, mühendislerin çıkmasını istiyoruz. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum.”dedi.

“Çocuklar Bizim Yarınımız, Geleceğimizdir”

Uzun; “Eskiden çocuklar için, engelliler için bir şey yapmak, engelli rampası veya asansörü yapmak, sanki bir lütuftu. Ama bugün hükümetimizin aldığı kararlarla pek çok Avrupa ülkesinden çok daha iyi duruma geldiğimizi düşünüyorum. Çocuklar olmadan toplumda hiçbir şey olması mümkün değil. Onlar bizim yarınımız, geleceğimiz. Türk ailesinde kültür seviyesi ne olursa olsun çocuklarımız her zaman aile terbiyesi ile yetiştirilir. Eğiticilerin ellerinde çocuklara güzel eğitim verilecek. Bu hizmetler diğer mahallelerde de devam edecektir.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!