Alaplı

ALAPLI ESNAF ODASINDAN ÜYELERİNE BÜYÜK SAĞLIK HİZMETİ

ALAPLI ESNAF ODASINDAN ÜYELERİNE BÜYÜK SAĞLIK HİZMETİ

 Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi ve Türkiye genelindeki tüm Medical Park Hastaneleri arasında indirim protokolü imzalandı.

Odaya üye esnaf ve sanatkârların muayene, tetkik, ayakta ve yatarak ameliyatlı tedavilerinde yüzde 20’ye varan oranlarda kolaylıklardan yararlanmalarını sağlayan protokolün imza törenine Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Oda Genel Sekreteri Muammer Uysal, Medical Park Hastaneleri Genel Distribütörü Burak Ünal ve Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi Kurumsal Tanıtım Müdürü Haydar Üzülmez katıldı.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, imza töreninde yaptığı konuşmada: "Odaya üye Esnaf ve sanatkârlarımızın kendilerinin ve birinci derecede yakınlarının yaşadıkları sağlık sorunlarında yararlanabilecekleri bir protokol imzaladık. Protokolümüz kapsamında Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi ve tüm Medical Park hastanelerinde üyelerimizin ve birinci derecede yakınları muayene, tetkik, ayakta ve yatarak ameliyatlı tedavilerinde yüzde 20’ye varan indirimlerden yararlanacaktır. Oda üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Medical Park Hastaneleri Genel Distribütörü Burak Ünal da “ Alaplı’mızdaki esnaf ve sanatkârlara hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Anlaşmamız Alaplı’mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi Kurumsal Tanıtım Müdürü Haydar Üzülmez de protokolün esnaflara ve birinci derece de yakınlarına hayırlı olmasını diledi. Üzülmez "Tüm oda üyelerinin hastane sistemlerine kayıtları yapılmıştır" dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!