Alaplı

“VATANDAŞIN GÜVENİNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

“VATANDAŞIN GÜVENİNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

 Alaplı İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Yalçın, ilçenin bozuk olan köy yol ağlarında asfalt ve asfalt yama çalışmasının devam ettiğini söyledi.

İl Genel Meclisi Alaplı Birinci sıra üyesi İbrahim Yalçın asfalt çalışmalarını, 2. Sıra üyesi Temel Uslu ve 3. Sıra meclis adayı Halil Demirer ile birlikte inceledi. Yalçın, Alaplı İl Özel İdare iş makineleri ile, Alaplı'da asfalt çalışmalarına başladığı ifade etti. İlçenin bozuk olan köy yol ağlarında asfalt ve asfalt yama çalışmasının devam ettiğini belirtti. İl Özel İdare Alaplı Şantiye Şefliğinin çalışmalarıyla ulaşımda sıkıntı yaşanan tüm yolların bakım ve onarımını yapma gayreti içinde olduklarını söyleyen Yalçın; "Vatandaşlarımızın güvenine, desteğine layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

KÖYDES destekleri kapsamında Alaplı'ya yaklaşık 3 milyar 500 bin ödenek çıkarıldığını hatırlatan İbrahim Yalçın,  "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de, ilçemiz köylerinin sorunlarının çözülmesi için elimizden gayreti göstereceğiz. Mollabey alternatif yolu için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bize güvenen, destekleyen, desteklemeyen tüm vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız " dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!