Karadeniz Ereğli

İLÇE GENÇLİKTEN, 19 MAYIS ZİYARETLERİ.

İLÇE GENÇLİKTEN, 19 MAYIS ZİYARETLERİ.

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş, protokol ziyaretlerinde bulundu.

Keleş, beraberinde bazı öğretmenlerle birlikte Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret etti. Öğretmenlerin çiçek takdim ettiği Çorumluoğlu, ziyaretin anısına Keleş ve beraberindekilere hediye paketi verdi. Daha sonra Karadeniz Bölge Komutanlığı’na geçerek, Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu’na ziyarette bulundu.

Ardından ise Ereğli Belediyesi ziyaretinden bulunan Keleş ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın şehir dışında olması nedeniyle Başkan Vekili Haluk Okur tarafından ağırlandılar. Konuklarına çeşitli hediyeler veren Okur, 19 Mayıs Pazar günü saat 22.00’de Bağlık karakolu önünden başlayacak kortej yürüyüşü ve 23.00’de geçekleşecek Gençlik Konserine ilçe halkını davet ettiğini bildirdi.

19 MAYIS ETKİNLİKLERİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, etkinlikleri Yarın Çavdarlı Mahallesindeki Seyit Nasrullah Camisi’nde gençlere yönelik sahur programı ile başlayacak programda, saat 18.00’de 100. Yıl Gençlik Koşusu yapılacak.

19 Mayıs’ta, saat 10.00’da Erdemir Caddesinden Atatürk Anıtı’na düzenlenecek Gençlik Yürüyüşü ile başlanacak olan kutlamalarda, saat 10.30’da Atatürk Anıtı’na bir kez daha çelenk Saat 11.00’de Gençlik Merkezi tanıtımı ve Faaliyet Stantlarının açılışı yapılacak olan 19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, çeşitli sportif ve sosyal faaliyetlerinin ardından saat 22.00’deki Kortejin ardından saat 23.00’de Anıt önünde İrem derici’nin sahne alacağı Açık Hava Konseri ile tamamlanacak.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!