Alaplı

ÖRNEK VE ÖZVERİLİ BAŞHEKİM.

ÖRNEK VE ÖZVERİLİ BAŞHEKİM.

 Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimi Ozan Özlücan, pratisyen hekim eksiklikleri nedeniyle hem acil servisine hem de genel cerrahi polikliniğine destek sağlıyor.

Kendi rahatsızlığını da bir kenara bırakıyor...

Kendi rahatsızlığını da bir kenara bırakan Özlücan, hastaların mağdur olmaması için doktorlar ve sağlık personeli ile hastanenin her alanında yoğun çaba sarf ediyor.

Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Ozan Özlücan, hastanede pratisyen hekim eksiliği nedeniyle yaşanan yoğunluğu azaltmak ve hastaların mağdur olmaması için hem genel cerrah polikliniğine hem de acil servise destek sağlayarak büyük bir özveri gösteriyor.

Örnek ve Özverili...

Kendi rahatsızlığını bırakıp hastalarına koşan Özlücan, hastane hekimleri ve personeli ile eldeki imkanlar ölçüsünde herkese yetişmeye çalışıyor. Hastane de zor şartlarda özveri ile çalışan tüm sağlık personelleri de eldeki imkanlar ölçüsünde herkese yetişmeye çalışırken, hastaların hoşgörülü olması, çalışanlara destek vermesi, yeri geldiğinde gün aşırı nöbet tutan acil hekimlerinin gerçekten acil hastalarla ilgilenebilmesi için poliklinik muayenelerine önem vermesi onları anlayabilmesinin son derece önemli olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Olay 67



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!