Alaplı

ALAPLI DEVLET HASTANESİNDE SEKİZ DOKTOR GÖREVE BAŞLIYOR

ALAPLI DEVLET HASTANESİNDE SEKİZ DOKTOR GÖREVE BAŞLIYOR

 Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ozan Özlücan, ataması yapılan  1 çocuk doktoru ile7 pratisyen hekimin  hastanelerinde göreve başlayacağını bildirildi.

Alaplı'da çok yoğun fındık sezonu geçirdiklerini ifade eden Özlücan, hastanenin günlük acil serviste  500 yakın hastaya hizmet verdiğini belirtti. Hekim sıkıntısından dolayı haftanın beş günü acil serviste kendisinin de görev alarak iki hekim ile hizmet verdiğini belirten Özlücan; "Alaplı Devlet Hastanesi olarak, hastalara en iyi hizmeti vermeye devam ettik. Acil serviste beş yüz olmak üzere toplamda  günlük bin hastayı hasta muayene ediyoruz. Başta acile gelen hastalar olmak üzere poliklinikte gelen hastalarımıza her türlü sağlık hizmetini hızlı bir şekilde vermeye çalışıyoruz.

Sekiz Doktor Göreve Başlıyor

Önümüzdeki günlerde hastanemizde 7 pratisyen, 1 çocuk doktorunun göreve başlamasını bekliyoruz. Kendilerinin ataması gerçekleşti. Kısa sürede göreve başlayacaklar.  Bunun yanı sıra hastanemizde hasta sayısı açılan poliklinikler ile birlikte her gün artmaktadır.”dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!