Alaplı

ALAPLI YENİDEN REFAH, 15 EYLÜL PAZAR GÜNÜ KONGREYE GİDİYOR

ALAPLI YENİDEN REFAH, 15 EYLÜL PAZAR GÜNÜ KONGREYE GİDİYOR

 Geçtiğimiz yıl kurulan ve tüm Türkiye'de teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan Yeniden Refah Partisi'nde kongre heyecanı sürüyor. Zonguldak'ta ise geçtiğimiz aylarda başlayan kongre sürecinde Ereğli, Çaycuma ve Kilimli'nin ardından  Alaplı'da  kongre hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Tek Listeli Kongre

Kongre sırası Alaplı'ya  gelen Yeniden Refah Partisi'nde büyük gün Yarın 15 Eylül 2019 (Pazar) günü saat 14:00'te Alaplı Belediyesi Kültür Merkezinde (eski Tansa üzeri) . Kongrede mevcut Başkan Yaşar Arıkan tek listesi ile kongreye gidilecek olan Alaplı'da 11 asil,11  yedek, denetim kurulu ve il delegeleri belirlenecek.

Arıkan'dan Tüm Alaplılara  Davet

Yarın gerçekleşecek kongre öncesi  açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yaşar Arıkan, "Yeniden Refah Partisi olarak merhum liderimiz Necmettin Erbakın'ın benimsediği "Milli Görüş" düşüncesini yeniden canlandırmak ve ülkemizin, ilçemizin yeniden Milli Görüş düşüncesi ile istikrar yolunda devam etmesi için her kesimden vatandaşımızı partimiz çatısı altında bir araya getirmek istiyoruz. Bizim tek idealimiz istikrarlı ve güçlü bir Türkiye ve daha güzel bir Alaplı  olacaktır. Ülke sevdalısı ve yaşadığı kente sahip çıkacak tüm halkımızı yarın yapılacak olan kongremize bekliyoruz" dedi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!