Alaplı

ÖZTÜRK, RESMEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÖZTÜRK, RESMEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 AK Parti Alaplı ilçe Başkanlığı görevine talip olduğunu açıklayan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Önceki Dönem Başkanı ve AK Parti Önceki Dönem Zonguldak İl Başkan Yardımcısı, Beşler Yapı İnşaat Sahibi İsmail Öztürk, “Kimseyi kırmadan, dökmeden el ele vererek birlik ve beraberlik içinde kaldığımız yerden Alaplı’ya hizmet etmeye hazırım” dedi.

Alaplı canlı Alabalık tesislerimde ilçede görev yapan yerel ve ulusal gazete temsilcileri ile bir araya gelen Öztürk, istihdamdan, Devlet Hastanesine,  AK Parti’nin önümüzdeki aylarda yapılacak olan kongresinden, Alaplı’nın ağabey ihtiyacına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE TALİP OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Alaplı’ya çakılacak tek bir çivi için dahi Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sivil toplum örgütleri ile el ele kol kola Ankara’da girişimlerde bulunmak istediklerini belirten Öztürk şunları söyledi:

“Alaplı ve Zonguldak’ta 2000 yılından, 2019 yılına kadar siyasetin ve sosyal yaşamın hep içinde oldum. Yaptıklarımız ile yapmadıklarımız ile içinde olduk her şeyin. AK Parti’de yeni yapılanma süreci başlatıldı. Takvim 7 Ekim tarihi itibariyle işlemeye başlayacak. Bizde genel merkezin belirlediği kriterler çerçevesinde göreve talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, desteklerini bildiren herkese teşekkür ediyorum. Sosyal medyadaki paylaşımlarıma katkı sağlayan herkese ayrıca teşekkür ediyorum.  Adaylık medeni cesaret işidir. Partimizde başka arkadaşlarda var aday olmak isteyen; kamuoyuna açıklamadılar ama olacak isimleri aşağı yukarı biliyorum. Demokratik delege seçimleri olursa kongrede İyi yarış olur diye düşünüyorum.

“EVET BENİM DOSYAM VAR”

Bazı arkadaşlarımız konuşuyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da dosyam olduğu yönünde. Evet, 2009 yılında adaylığımızın nasıl engellediği ile ilgili dosya var. Alaplı’nın o günden bugüne kadar geldiği nokta ortada, bizim neler yapabileceğimiz gösteren bir dosya var. Alaplı’da yaşayan herkesin elinde bir dosyam var. Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok.

“TSO BAŞKANLIĞINI KENDİ İSTEİĞİM İLE BIRAKTIM”

TSO Başkanlığımız döneminde istihdamı ve yatırım için yoğun çaba harcadık. OSB için kamulaştırma çalışmalarımızı yaptık. TSO’da hizmet binasını başkanlığım döneminde tamamladık. O dönem Belediye Başkan Adaylığını düşündüğüm için TSO’daki görevimi bıraktım ve aday olmadım. O binada TSO hizmetlerine devam ediyor.

“ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENDİM”

Zonguldak Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemde çoğu kişiye icrada görev verilmezken, bana 2-3 görev birden veriliyordu. O dönem İl Başkanımız Hamdi Uçar ile 5 yıl görevde bulundum. Bize Tanıtım medya başkanlığı, SKM Başkanlığı, siyaset akademisi koordinasyon ve ARGE Başkanlığı görevleri tevdi edildi.  O dönem Meclis eski başkanımız Köksal Toptan’ın milletvekilliği döneminde oy patlaması yaptık. Teşkilatın içinde farklı dönemlerde farklı zamanlarda görev yaptık, hiç kaçmadık. (Öztürk nerede çıktı.) Diyorlar Alaplı konusunda ben her zaman oldum. İsmail Öztürk yaptıkları ile vardır bundan sonra da olacaktır. Birlik beraberlik içinde Alaplı’yı kalkındırmaya devam edeceğiz

 

“MEVCUT BAŞKANA SAYGI DUYUYORUM”

Mevcut Alaplı ilçe başkanı var, kendisine saygı duyuyoruz. Siyasette değişim yenilenme ile olur. Talip olmaya herkesin hakkı vardır. Kimsenin kimseye kırılma gibi bir lüksü yoktur. Kendini ifade edebilen kadrolarla tabanı genişleterek oy oranını artırmak istiyorum.

“ALAPLI’NIN AĞABEYİ ARAYIŞLARI VAR”

Son dönemlerde Alaplı’ya baktığımızda ağabeye ihtiyacı var diyorlar. Fikir üreten çözüm üreten büyük hedefleri ortaya koyan kısır döngülerden kurutulacak ekibe ihtiyacı var Alaplı’nın. Biz TSO Başkanlığımız döneminde yaptık, başardık. Oda Başkanları ile kol kola girerek, önemi çalışmalar yapmıştık. Hizmet akşını hızlandırabiliyorduk. İlçenin Ankara ziyaretlerini ilçenin hak ettiği yatırımları kaynak aktararak geçekleşmesini sağlamak.

“AK PARTİ’YE KATKI VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

İlçe adına dönemki projelerimiz var. Alaplı’da bugüne kadar emeği geçmiş İlk Belediye Başkanı ve Milletvekili Faruk Çaturoğlu’na, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Göreve gelmemiz halinde İl yapacağımız iş. Devlet Hastanesi binasıdır.  Belediye Başkan Adayımız Celil Uzun’un projelerini takip edeceğiz ve hayata geçireceğiz. Belediye Başkanımız Nuri Tekin ile kol kola girip Alaplı’nın sorunlarının çözümü için kapı kapı dolaşacağız. “



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!