Alaplı

ALAPLI'DA BİROL ŞAHİN'İN İSMİ BAŞKAN ADAYLIĞINDA GEÇİYOR

ALAPLI'DA BİROL ŞAHİN'İN İSMİ BAŞKAN ADAYLIĞINDA GEÇİYOR

 Alaplı'nın AK Parti teşkilatlarında ilçe kongresi heyecanı yaşanıyor. Son olarak, ilçe başkanlığının en güçlü adaylarından olan Birol Şahin'in isminin başkan adaylığında telaffuz edilmesi, AK Parti  çevrelerinde heyecan yarattı.

AK Parti'nin Alaplı'da geçmiş dönem ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüten işadamı Birol Şahin, inşaat malzemeleri  ve inşaat sektöründe yıllardır Alaplı merkezine ve köylerine hizmet veren bir şirketin başarılı bir yöneticisi olarak ticaretini sürdürüyor.

Gerek ticaret hayatında gerekse de siyaset dünyasında edindiği tecrübelerle 7'den 70'e herkesin güvenini ve sevgisini kazanan  Birol Şahin’in ilçe başkanlığına aday olması beklentisi bile birçok çevrede şimdiden heyecan ve sevinç yarattı.

Şahin'in başkan adayı olmasını bekleyen çevreler, teşkilat içinde toparlayıcı, birlik ve beraberliği sağlayıcı özellikleri nedeniyle adeta yolunu gözlemekteler. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerinde de görev yapan Birol Şahin’in ilçe başkanlığına aday olması seçeneğine AK Parti Genel Merkezi'nin ve İl teşkilatının da sıcak baktığı belirtiliyor.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!