Zonguldak Merkez

HER YER İLAÇLANDI

HER YER İLAÇLANDI

 Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ülkemizde de görülmeye başlayan Coronavirüs  (Covid-19) vakası ile ilgili alınan tedbirlerin hızlı şekilde devam ettiğini bildirdi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Alan, Valilik öncülüğünde yapılan koordinasyon toplantısı ardından çalışmalara başladıklarını belirtti.

Bu kapsamda, Özellikle; halkın ortak kullanım alanlarında çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan Alan, şunları kaydetti: “Camiler, halk otobüsleri, duraklar, banklar, Şehirlerarası Otobüs Terminalimiz, Pazaryerlerimiz, Belediye Ana Hizmet Binamız başta olmak üzere, tüm şantiyelerimizde virüse karşı tedbir amaçlı dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ayrıca ekiplerimiz Valilik Binası, Adliye, Ağız Diş Sağlığı Merkezi, 112 Acil Çağrı Merkezi, Vergi Dairesi, İl Müftülüğü, TÜİK ve Merkez Huzurevi olmak üzere dezenfekte çalışmalarını tamamlamıştır. Diğer resmi kurumlarımızın yanında, dolmuş ve taksi duraklarımız, okul servislerimiz ve yine eğitim-öğretim süreci başlamadan önce çalışmalarımız kapsamında okullarımız da dezenfekte edilecektir. Bu çerçevede çalışmalarımız virüs tehdidi atlatılana kadar periyotlar halinde sürecektir. Vatandaşlarımızın, özellikle Sağlık Bakanlığımızın koronavirüs riskine karşı yayınlamış olduğu ‘14 Kural’a uymalarını önemle tavsiye ediyoruz.” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!