Alaplı

BAŞKAN KILIÇ, TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN KILIÇ,  TEŞEKKÜR ETTİ

 Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kıyıcak Köyü Muhtarı Şükrü Kılıç, İlçeye bağlı köylere Erdemir’in katkıları ile 3 Bin 500 aileye gıda destek kartı dağıtıldığını belirterek, Kıyıcak Köyüne ise 35 gıda destek kartı dağıttıklarını ifade etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Kılıç, geçmiş yıllarda gıda kumanyaların dağıtıldığını bu yıl ise gıda destek kartı hazırlandığını beirterek desteklerini esirgemeyen Erdemir yöneticilerine teşekkür etti.

Kılıç açıklamasında şunlara değindi;  “Erdemir’in destekleri ile  Ereğli ve  Köy muhtarlarına toplam 3 Bin 500 gıda destek kartı  dağıtılmaya başlandı.  Kıyıcak Köyünde ihtiyaç sahiplerine 35 adet gıda destek kartı veriyoruz.  İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız özellikle bu koronavirüs döneminde biraz daha arttı.   Elimizden geldiği kadarıyla kendilerine destek olmaya çalışıyoruz.

Burada İlçemize yapılan yardımlar konusunda Ereğli Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’na,  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a ve Erdemir yöneticilerine teşekkürü bir borç biliyorum” ifadelerini kullandı.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!