Alaplı

GAZETECİLER SÖZÜNÜ ALMIŞTI, ZONGULDAK’TA SADECE ALAPLI’YA YAPILIYOR.

GAZETECİLER SÖZÜNÜ ALMIŞTI, ZONGULDAK’TA SADECE ALAPLI’YA YAPILIYOR.

 Alaplı Gazeteciler Derneği Yönetiminin gerçekleştirdiği Ankara ziyareti ilk meyvesini Z Kütüphane ile verdi. Proje Zonguldak’ta Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sadece Alaplı’da hayata geçecek.

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik,  Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün bu akşam, http://dhgm.meb.gov.tr adresinden yaptığı duyuru ilanı ile Alaplı İlçesi İMKB Anadolu Lisesi’ne Z Kütüphane yapılmasının kesinleştiğini belirterek şunları söyledi: Z kütüphane Zonguldak’ta sadece Alaplı’ya yapılıyor. Bu konuda Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gazetecilerin, Ankara Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Ankara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tülüce ve MEB Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Eğitim Politikaları Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Cemal Özdemir ile Ankara’da gerçekleştirilen ziyarette sözünü aldığı Z Kütüphane’nin Alaplı’ya yapılması kesinleşti. Zonguldak’ta Kütüphane sadece Alaplı’ya yapılacak.  Türkiye genelinde 46 okula yapılacak olan proje için sadece Alaplı İMKB Anadolu Lisesi uygun görüldü.”

ZONGULDAK’TA SADECE ALAPLI HAK KAZANDI

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı’da, Aldıkları kütüphane sözünün hayata geçecek olmasından ötürü çok mutlu olduklarını belirterek,  “Dernek yönetimi olarak Ankara düzeyinde önemli ziyaretler yapmıştık. Bu ziyaretler kapsamında; Ankara Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Ankara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tülüce ve MEB Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Eğitim Politikaları Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Cemal Özdemir ile görüşmüş ve ilçemize kütüphane talebinde bulunmuştuk ve sözünü almıştık. Bugün akşam Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Z kütüphane yapılacak 46 okulu açıkladı. Zonguldak’ta sadece Alaplı var. Z Kütüphane yapılacak. Ankara’da bulunan çeşitli birimlerinde görev yapan bürokratlarımızı gazeteci arkadaşlarla yaptığımız ziyarette kendileriyle gündemdeki konular ve kamu çalışanları üzerine değerlendirmelerde bulunmanın faydasını görmeye devam edeceğiz.”  İfadelerini kullandı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Alaplı İlçesi İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Murat Asma’da Z-Kütüphane yatırımını doğrulayarak, “Ülkemize yapılacak 46, Z kütüphaneden biri Alaplı’da bizim okulumuza yapılacak. Emeği geçen başta Gazeteciler olmak üzere Ankara Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Ankara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tülüc, MEB Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Eğitim Politikaları Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Cemal Özdemir ve alaplı Milli Eğitim Müdür Cevat Çevik’e teşekkür ederiz” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!